Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
Így van. M betűvel lehet kisebb missionöket kiválasztani amelyek egy részét a térképen jelez is. Pl. turret reparálás, járműreparálás, ellenfél turreteinek felrobbantását, amiért , ha teljesíted, XP - t kapsz , másrészt lehet a középső egérgombbal is különböző cuccokat kérni. Pl. tüzérségi támogatást, különböző turretek építését, stb...
-
Ragnar_
addikt
Először is
A game játékmenete a Battlefield sorozathoz hasonlít azzal a különbséggel , hogy nem szimplán területfoglalós, hanem objective központú , és bizonyos dolgokat lehet telepíteni benne.Fel kell robbantani dolgokat , építeni , elfoglalni stb.. Attól függően , hogy milyen a küldetés érdemes megválasztani , hogy milyen kasztként spawnolsz. Különböző kaszt különböző cuccokat tud telepíteni (deployment tool) , és különböző fegyvertípusokat használ. (Telepíthető tüzérségi cuccok , telepíthető turretek , reparálás, aknatelepítés, gyógyítás , rakétavető stb..) Pl. ha telepítesz egy tüzérségi cuccot akkor területet tudsz hatékonyan támadni, ha defense turreteket telepítesz azzal járművet, vagy gyalogos egységeket tudsz támadni, légi támadást is lehet indítani , ha kijelölöd a területet stb.. ezek le vannak írva a kézikönyvben. Másrészt XP-t kapsz , és bizonyos mennyiségű XP után tudsz szintet lépni, (több HP , fegyverek stb..). Röviden ennyi.
-
Ragnar_
addikt
Hello,
Én annó elég sokat játszottam, mindig voltak szerverek amelyeken lehetett normálisan játszani. kb. 20 server van most is amelyeken elfogadható pinggel lehet játszani, és van rajta üres hely (12-22 player/server kb. nem számítva a tele , az üres és a ping>100 szervereket). Szóval szerintem érdemes még megvenni.
-
-
Ragnar_
addikt
Így van a Quake2-ben voltak a stroggok , ami az egyik játszató fél. Mondjuk kicsit nehezebb kiigazodni a cuccaikon , hogy mi mire való , viszont a játék nekem határozottan tetszik. A quake4-nél sokkal jobb. Azzal kb. 20 percet tudtam játszani. Egy kb.10-10 fős szerveren ,csapatban már elég jól játszató a game , nekem a játékmenet is tetszik, nem DM , meg CTF , hanem különböző küldetéseket kell megcsinálni , turreteket lehet telepíteni stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest