- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
aquark
tag
Lesz 2.-rész? Örülnék neki. Vagy legalább a BF 2042 ben lehetnének bot-ok...
-
rene85
aktív tag
Bárki...
Én játszanék újra, de mindenhol valami punkbuster hibát ír. Van erre valami megoldás? -
@rglaaf
veterán
-
ViZion
félisten
Hehe... Őstagként egy némileg módosított Oppressor fejem lesz majd...
-
ViZion
félisten
Hehe... jól eldumálok magammal
Sok magyar is játszik, elég sok a server is... Itt már kihalt minden?
Kill the human food! és UP! -
ViZion
félisten
Sajnos ez az aktivitás jellemző az online servereken is...
Nincs túl sok játékos -
ViZion
félisten
Helló. Mevettem (használtan ócón), feltettem, keressetek: Vizion-Hun
üdv. -
rollins
őstag
Este fele van azért. Nem sok, de általában mindig van hely valahol. Legjobb szerintem a német lulu amiből kb 2 van aszem és az oh my strogg. Van egy jó francia is csak annak elfelejtettem a nevét, vagy az egyik szerver valami +18 van a nevében, de ott mostanában nincs nagy élet, fene tudja. Néztem lengyelt is, de ott eddig csak káosz volt. :-)
-
fpeter07
veterán
Még játszatok a játékkal?
-
rollins
őstag
Igen, linuxon is rajta van. Ehhez le kellett tölteni egy kis linuxos programot, ami a dvd-ről telepíti a játékot.
Igazából értetlenül állok, mert a lulu-n megy legjobban linux alól, lehet itt más valami van, de tény hogy a legtöbb szerveren előfordul, hogy szaggat. Windowson Xp-hez eddig csak a 9.3 catalyst jó nekem. Olyan szerverre szeretek menni, ahol rendesen ki van egyenlítve a csapat illetve gyakran van balance. Sajna ritka az ilyen közeli szerver. -
@rglaaf
veterán
én is a lulu- lógok már vagy 1 éve benne vagyok a frieds listájukba is
ha gondolod vegyél fel hungary-ba kodish néven megtalálsz
-
rene85
aktív tag
Linuxra is feltetted fel a játékot? Win verziós?
Hirtelen felvettek a Hungary klánba, viszont vannak olyanok is akik innen játszanak, és tuti nem tagok, múltkor azt hiszem valamelyik szinte állandóan tele lévő francia szerveren szólt be valaki előszóval, hogy "kurv@@nnyát, már majdnem sikerült", meg is lepődtem. -
-
rene85
aktív tag
Egy tapasztalat: lulu? spielweise (lilával és fehérrel írva), német szerver, délutánonként gyakorlásra tökéletesen alkalmas, sok az újonc, simán voltam best covert ops / field ops stb röhejes pontszámokkal, pedig nem vagyok egy óriási mágus. De legalább nem botok vannak, ugye...
-
rollins
őstag
válasz
AMD Power #188 üzenetére
Akkor nem kaptál rá az ízére.
Nem ez a legjobb, de ilyen olcsón és ilyen jól megírt játékot ritkán látni. Mármint arra gondolok, hogy lag ritkán fordul elő. Már én is ritkán játszok, de még nem untam meg.
Ja, múlt héten valami francia szerveren voltam (valami France és 18+ vagy mi a neve), egész jó volt, de nevét nem tudom pontosan. Többieket nem láttam. -
AMD Power
titán
Háát nem egy nagy szám ez a játék.
-
rene85
aktív tag
Én is játszom, kb 2 hónapja vettem meg a game-et kb 3k jó magyar forintért. Kell egy jó 10 óra míg rájön az ember hogy mit hogyan és hol kell csinálni. Tudom már eléggé halódik a topik, a játék sem mai darab, de azt mondom ezért a játékért érdemes fizetni. A sima Enemy territorynak a legnagyobb előnye az volt hogy ingyenes volt, viszont állati volt a hangulata, és ezer éves gépeken is elment (Q3 engine). Egy UT1-2-3-mal azért nem hasonlítható össze mert ez nem egy egyszerű CTF, team DM stb. De persze most nem állok neki megfejteni a játékot, úgyis ismeri már mindenki. Persze annak a legegyszerűbb, aki ismerte a régi ET-t, az nagyjából tudni fogja, mit merre talál.
én is játszom mostanában, nickem bud4p3st, általában az oh my strogg szerveren, azon szinte mindig 22-23-an vannak, és bottal még nem találkoztam.
-
skeleton91
tag
Köszönöm a válaszotokat majd megnézem.
-
rollins
őstag
innen ollóztam össze kik a magyar játékosok, akik még úgy-ahogy aktívak. Remélem nem baj ha leírom ide.
KaButoKa, pulex, Polllen, mTon, Paatrick, acsabi, Isti, Andras17, Tsichfix
Biztos van több is, többet nem tudok egyenlőre.
Bár én nem szoktam figyelni, nincs időm játék közben, meg mostanában amúgy is ritkán játszom. -
@rglaaf
veterán
majd adjatok nicket és felveszlek benneteket friend-be
-
@rglaaf
veterán
válasz
skeleton91 #181 üzenetére
a login pw-t az xfire-be is be kell irni vagy nem fog csatizni enyi jutott eszembe igy gyorsan de a beépitett browser is nagyon jo magyar servert meg xfire-vel sem talász max 1-t de az se ranked és szénné van moddolva én nem is járok fel rá
omg most nézem a statomat 605 óra gém
-
skeleton91
tag
Na akkor lenne egy kérdésem.A játékot felpatcheltem az x-firet is feltettem és amikor csatlakozok bármelyik csatához belép a játékba és nem történik semmi hiába várok.
Ez mitől van, ha tudja valaki a válasz akkor írja le mert nagyon szeretnék már aprítani benne.Előre is kössz a választ.
Ja igen a játék eredeti még angliából kaptam.
-
rollins
őstag
én is hibe-hóba :-)
van valahol egy listám, ahol leírtam egy csomó magyar játékos nevét, majd megkeresem, bár lehet hogy már nem igazán aktívak -
@rglaaf
veterán
válasz
skeleton91 #178 üzenetére
naná hogy játszok
-
skeleton91
tag
Valaki még játszik vele a neten?
-
rumkola
nagyúr
Kurva PUNKBUSTER 10 percenként ledobál azzal a szöveggel, hogy nem tud frissíteni. Frissítve van manuálisan és a tűzfal is kiengedi. Mi a gond? Ez így rohadt nevetséges....
-
rumkola
nagyúr
Hétfőn veszem én is, valaki löketne ide olyan szerver ip-ket ahol vannak néha magyarok.
-
@rglaaf
veterán
válasz
Beowulf_78 #169 üzenetére
ez egy jó döntés volt
-
Beowulf_78
addikt
Nah... meg is rendeltem a cdgalaxis-nál. 3,5k-ért úgy hiszem ingyééé van.
-
Ragnar_
addikt
Így van. M betűvel lehet kisebb missionöket kiválasztani amelyek egy részét a térképen jelez is. Pl. turret reparálás, járműreparálás, ellenfél turreteinek felrobbantását, amiért , ha teljesíted, XP - t kapsz , másrészt lehet a középső egérgombbal is különböző cuccokat kérni. Pl. tüzérségi támogatást, különböző turretek építését, stb...
-
rollins
őstag
Támadás vagy védelem. Igen, van object amit építeni, hekkelni vagy robbantani kell, ez a lényeg. Ki kell ismerni a pályákat és a kasztok szerepét, lehetőségét. Csak össztartó, jól elosztott csapat nyer általában. Először kicsit káosznak tűnik, de tényleg nagyon fontos a fő feladatok elvégzése, a többi meg harc.
-
Ragnar_
addikt
Először is
A game játékmenete a Battlefield sorozathoz hasonlít azzal a különbséggel , hogy nem szimplán területfoglalós, hanem objective központú , és bizonyos dolgokat lehet telepíteni benne.Fel kell robbantani dolgokat , építeni , elfoglalni stb.. Attól függően , hogy milyen a küldetés érdemes megválasztani , hogy milyen kasztként spawnolsz. Különböző kaszt különböző cuccokat tud telepíteni (deployment tool) , és különböző fegyvertípusokat használ. (Telepíthető tüzérségi cuccok , telepíthető turretek , reparálás, aknatelepítés, gyógyítás , rakétavető stb..) Pl. ha telepítesz egy tüzérségi cuccot akkor területet tudsz hatékonyan támadni, ha defense turreteket telepítesz azzal járművet, vagy gyalogos egységeket tudsz támadni, légi támadást is lehet indítani , ha kijelölöd a területet stb.. ezek le vannak írva a kézikönyvben. Másrészt XP-t kapsz , és bizonyos mennyiségű XP után tudsz szintet lépni, (több HP , fegyverek stb..). Röviden ennyi.
-
thumb
aktív tag
én megvetem legálba az ETQW-t mert nagy Quake 4 fun vagyok de valaki árulja már el hogyan kell ezt játszani vagy mi a lényege mert nem nagyon birok rájönni!
előre is kösz a helpet
-
Ragnar_
addikt
Hello,
Én annó elég sokat játszottam, mindig voltak szerverek amelyeken lehetett normálisan játszani. kb. 20 server van most is amelyeken elfogadható pinggel lehet játszani, és van rajta üres hely (12-22 player/server kb. nem számítva a tele , az üres és a ping>100 szervereket). Szóval szerintem érdemes még megvenni.
-
bozont
veterán
Sziasztok
Mennyire él még a játék? Lehet találni népesebb szervereket (ha nem magyar az sem baj, bár ez lenne a legjobb)? Most jó áron hozzá lehet jutni a játékhoz, de potyára azért nem fizetnék érte. -
loosht
senior tag
Megtaláltam.
-
loosht
senior tag
Ha valaki tudja, légyszi mondja már meg, hogy hogy a rákban lehet ezt a fickót (announcer) kikapcsolni, aki a helpeket pofázza, mert az agyamra megy!
-
@rglaaf
veterán
152 óra game után még mindig nem unom
-
slett27
addikt
Igazából barátommal nyomjuk ketten, mert BF2 idején a sok cheat miatt egyszerűen elment a kedvünk a multi-tól. És nem lehet tudni, ki hogy ügyeskedik. Így legalább a gép ellen megyünk az meg nem csal, persze így kicsit perverz a multiplayer.
rollins : mérnél egyet FRAPS-el ? 1280x1024-ben ? Hogy neked mennyi az átlag ?
-
rollins
őstag
Ja azaz. Nem néztem ide már 2 hete, sorry. Már nagyjából tudom hol mit kell csinálni, mi az object, de 1 még akad aszem, ahol nem teljesen világos.
Anyit észrevettem, hogy van pár olyan map, amelyik szinte csak az egyik félnek kedvez. Legjobban azt utálom, mikor hamar lelőnek, vagy mikor nem azt a gombot nyomom, mint amit akartam. Volt mikor medicként akartam újraéleszteni, erre véletlenül gránátot dobtam a sebesültre.Remélem sürübben benézek majd. Jó játékot!
-
-
rollins
őstag
Én nem hanyagolom.
Előtte egy jó darabig csak demóval nyomtam, de most megvettem én is, illetve a jszbazis.hu -ról rendeltem.
Ahogy néztem van választék a szerverek között, de sokkal többre számítottam. Volt mikor 10 perc múlva vettem észre hogy "csak" botok ellen játszok, mert nem néztem meg előtte hová megyek, 1 élő játékos volt és a botok is dumáltak, azért nem tűnt fel rögtön. A bot medicnek meg is köszöntem az újraélesztést, az meg visszaválaszólt.Kora délután alig vannak élők, este már valamivel több van. Magyar szerver úgy tudom csak egy van, ott még nem voltam.
-
slett27
addikt
Úgylátom hanyagolva van a játék...
-
mad1
veterán
3870 vs 9800gx2 hd ban
elsimitassal nyert a nvidia -
rollins
őstag
Nincs valakinek olcsón eladó ez a játék? Péld. aki megunta vagy mittomén.
Nekem nagyon bejön. Demóval nyomulok már egy jó ideje, csak meg ne unjam. -
ChromeX
addikt
no én úgy nyomom, hogy: play computer, ott választok egy pályát aztán beállítom az időlimitet, aztán start nem tudom, mik azok az obj stop watch meg camp. elindul a pálya akkor van egy warm up aztán F3 és indul a játék akkor van vége ha megcsináltad a misson sorozatot vagy lejár az idő limit, de majd még megnézegetem a többi beállítást is neked, én így játszok és nagyon élvezem
amúgy kb 2 napja szóval még nem ismerem igazán
-
Hi all!
Egyik haver áthozta a játékot, felraktuk. A kérdésem az lenne hogy tulajdonkéépen mit kell csinálni a singleplayerben?Nem jövök rá... Nincsenek játékmódok mint például UTban vagy CODban hogy TDM, stb? Köszi
-
grimetime
tag
szerintem nagyon jó a game, bár még én se tuti, hogy meveszem,nagyon erős most a konkurencia, bár cod4et unom már. az meg hogy az emberek 90 százaléka amiatt fikázza mert nem tudja kilockolni a 30fps-t, csak őket minősíti.... use google.
-
OLI76
csendes tag
Kipróbáltam a demót. Szerintem jó lesz ez a játék. Számomra tökéletesen hozza az Enemy Territory hangulatát. A grafika szerintem jó, bár én lebutítom rendesen mert öreg már a gépem. De 1.6 Ghz-es procival, 512 Rammal és 128 Mb-os Ati Radeon 9600Pro videokártyával azért játszható a cucc. Csak ha új pályarészre érek akkor töltöget, meg a játék elején elég sokat (több memóriával talán javul ez).
A fórumon olvasott vélemények után féltem tőle, de szerencsére kellemesen csalódtam. Egy gond van ezzel a játékkal csak, hogy nem ingyenes
A koppintásokról meg annyit, hogy a DOOM meg a QUAKE indította el a multis játékot, így inkább a többi konkurens játék az ami "lopott" valahonnan (mégha jobban is sikerült mint az eredeti). -
rollins
őstag
válasz
Kephamos #128 üzenetére
Ati vga-m van (x1950gt), de nálam játszhatatlan Linux alatt. Szaggat még médiumon is és ráadásul meg jól le is fagyott párszor és textúra hibákat is láttam (fák lombjaiból szörnytegek nőttek
) . Talán majd egy másik Ati driver-rel. Bár ahogy az Ati linuxhoz való hozzáállását ismerem, arra még várni kell. Még ha meg is jelenik ehhez valami javítás, hiába szedném le az Ati oldaláról az ATI Proprietary Linux x86 Display Driver -t (még mindíg az augusztusi van fennt) nem fog menni kernelemmel, ezen talán majd ha lesz hozzávaló az fc6 csomagtárában (kernelhez igazított) kmod-fglrx és xorg-x11-drv-fglrx.
Kíváncsi vagyok Nvidiával hogy megy linuxon. -
Ööö, miért van az, hogy minél rosszabb minőségüre állítom a grafikát, annál lassabb lesz a játék?
Ha minimumra teszem, kb 7-8 FPS-t kapok, ha közepesre, olyan 10-12-őt, és ha maxra, olyan 16-18-at. Ezt én nem értem. Ráadásul a 16-18 is nagyon kevés.
-
Kephamos
addikt
Kedden kijött a linux demo is. Most szedem, remélem, hogy jó lesz. Várható, hogy normálisan fog futni a gépemen? (A64 3000+, 1 giga ram, Gef6600)
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Cosmic Gate #126 üzenetére
www.Pcdome.hu oldalról teljesen le lehet szedni!
-
Cosmic Gate
aktív tag
Hali!
Valaki tudna adni egy linket ahonnan le tudnám tölteni egészben a demót?
Eddig mindíg csak 2-300 megák jöttek le,pedig azt jelezte,h teljesen lent van!
-
snecy
senior tag
Megjelent a játék
-
Balancee
aktív tag
Csao! Szerintem nem. Pl 18-an vannak a szerveren, egyenlöen elösztva. Akkor a szörnyekhez ha csak 3-4 olyan játékos van aki telepitget gépeket meg arty-zgat és a kiadott feladatokkal foglalkozik simán meglehet az embereket fogni. Söt ha pl ts-en tartja ez a 3-4 ember a kapcsit a töbinek esélye sincs. Szerintem nagyon jol sikerült csapatjáték.
-
REDeath
őstag
a demo nálatok is sokszor kilép, meg ilyenek? :S (nálam már volt egy kékhalál is
)
amúgy sztem nagyon jó kis játék lett/lesz. gdf sniperesi előnyben ha felmennek a pálya tetejére mert a railgunnal ellentétben nem látszik honnan lőnek -
Dr3
csendes tag
felraktam, megnéztem, játszottam vele... szerintem grafikája elfogadható, játékmenet meg valóban Bf, Tf és Ut alapokon nyugszik...de jobban belegondolva mégis mit vártunk? az elmúlt években a játékfejlesztők ellőtték az összes puskaporuk, nagyon kevés lehetőség maradt (talán Spore..), sőt ezek a játékok is már meglévő Hl vagy Quake modokról lettek ''koppintva'', ugyanúgy ''másolták'' őket valamiről, csak esetleg az a valami nem volt annyira közismert... szerintem ez is olyan lesz mint a többi hasonló játék van akinek majd bejön, van akinek nem...összességében nem rossz, de korszakalkotó újdonságot nem tartalmaz...30fps-t limitet pedig biztosan ki lehet majd venni, ha a demóban nem is, a fullban biztosan lesz erre vonatkozó beállítási lehetőség vagy konzolparancs
-
Apophis
őstag
Most töltöm a demot, de látom, 30 (!!!) az FPS limit. Hihetetlen. Már a CnC3 is játszhatatlan 30-al, nemhogy egy FPS, mégis mit gondolnak a mai fejlesztők? Nem tudnak egy normális netkódot összedobni? Előre látom, SC2 30 FPS (meg lehet nézni az ingame videót, egy közepes csata már szaggat). UT3-ban nincs Onslaught mód, kuka. Hol egy jó csapatalapú FPS?
-
elit_hun
őstag
Nekem sem tetszet a DEMO... elméletben tök jó volt, és RTS-ként tetszet is volna, de így FPS módban valami borzalmas volt...max egy nagyon összeszokot, nagyon jól eggyütmüködő csapat tud kapkodás nélkül játszani
-
bbchris
senior tag
Én is felraktam a Demo-t , hát mit is mondjak már többen leírták hogy bukta , sztem is . Grafika jó csak éppen pocsékul van optimalizálva . A Multiplayerkedés Slettel keservesen jött össze de sikerült , így már jobb volt a dolog . De iszonyat pörgős és nehéz játék állandóan lelőnek alig megyek valamit és máris pirosban az életerő , és kapkodás az egész . A hangok tetszettek benne . De egyértelmű hogy ez egy BF2-BF2142 utánzat vagy kópia szinte ugyanaz mint a BF2142 csak épenhogy nem kell zászlót elfoglalni , ugyanúgy van köszi , medic stb benne . SZal marad az Armed Assault azzal legalább elhentelünk multiban Slettel . SZtem is bukás .
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
-
-
rollins
őstag
Szerintem jó ez. A 30 fps meg nem zavar, neten csak az elején akad nagyon rövid ideig, utána nincs gond, pedig graf maxon van 1024-ben. Lehet nem olyan mint ahogy reklámozák, de azért élvezetes is tud lenni. Bár a kézifegyverek célzása kicsit fura. Strogg hangja tetszik, mikor elfárad, morog mint egy kutya
.
[Szerkesztve] -
fpeter07
veterán
Ha kapok vmi extrát (pl: plasma launcher) akkor ezt kilépés előtt nem menti el?
-
feka007
veterán
Kijelenthetjük, hogy ezen játék mellett szabad útja lesz az UT 3-nak a dicsőség felé...
Már csak a CoD4 lesz igazi multis ellenfél neki.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #98 üzenetére
Na nekem ezzel sem sikerült kiütni a maxfps-t, tököm kivan már. Ki az a beteg, aki 30-ra limitálja az fpst?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged