- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
rene85
aktív tag
Bárki...
Én játszanék újra, de mindenhol valami punkbuster hibát ír. Van erre valami megoldás? -
rene85
aktív tag
Linuxra is feltetted fel a játékot? Win verziós?
Hirtelen felvettek a Hungary klánba, viszont vannak olyanok is akik innen játszanak, és tuti nem tagok, múltkor azt hiszem valamelyik szinte állandóan tele lévő francia szerveren szólt be valaki előszóval, hogy "kurv@@nnyát, már majdnem sikerült", meg is lepődtem. -
rene85
aktív tag
Egy tapasztalat: lulu? spielweise (lilával és fehérrel írva), német szerver, délutánonként gyakorlásra tökéletesen alkalmas, sok az újonc, simán voltam best covert ops / field ops stb röhejes pontszámokkal, pedig nem vagyok egy óriási mágus. De legalább nem botok vannak, ugye...
-
rene85
aktív tag
Én is játszom, kb 2 hónapja vettem meg a game-et kb 3k jó magyar forintért. Kell egy jó 10 óra míg rájön az ember hogy mit hogyan és hol kell csinálni. Tudom már eléggé halódik a topik, a játék sem mai darab, de azt mondom ezért a játékért érdemes fizetni. A sima Enemy territorynak a legnagyobb előnye az volt hogy ingyenes volt, viszont állati volt a hangulata, és ezer éves gépeken is elment (Q3 engine). Egy UT1-2-3-mal azért nem hasonlítható össze mert ez nem egy egyszerű CTF, team DM stb. De persze most nem állok neki megfejteni a játékot, úgyis ismeri már mindenki. Persze annak a legegyszerűbb, aki ismerte a régi ET-t, az nagyjából tudni fogja, mit merre talál.
én is játszom mostanában, nickem bud4p3st, általában az oh my strogg szerveren, azon szinte mindig 22-23-an vannak, és bottal még nem találkoztam.
-
rene85
aktív tag
Hehh. Igen. Itt van a régi gépes topik, direk ilyeneknek nyitottam.
http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=594013
Van otthon fehérváron egy 3ghz-es p4-es egy 6800gs-sel, de már nem sokat vagyok otthon, pesten egy noti van meg ez a gép, amit próbálok használhatóvá tenni, moddolni, stb, de még nagyon az elején vagyok.... De minden ötletet szívesen veszek -
rene85
aktív tag
béta kód valakinek? UP!
-
rene85
aktív tag
a sima ET piszok jó játék, pláne lan-ban. nem csak értelmetlen lövöldözés, meg egy bomba mint a csében..... szóval nincs kódja senkinek? a béta használhatatlan anélkül.
-
rene85
aktív tag
UP!
-
rene85
aktív tag
UP!
-
rene85
aktív tag
UP!
-
rene85
aktív tag
Holla. Sikerült valakinek kulcsot szerezni? Nagyon érdekelne. Torrenten persze még tölthető a béta, hiába szedték le a szerverekről. A LAN game letiltva, single letiltva, tehát offline profilt létrehozni felesleges, az online-hoz meg kód kell...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged