Új hozzászólás Aktív témák
-
OLI76
csendes tag
Kipróbáltam a demót. Szerintem jó lesz ez a játék. Számomra tökéletesen hozza az Enemy Territory hangulatát. A grafika szerintem jó, bár én lebutítom rendesen mert öreg már a gépem. De 1.6 Ghz-es procival, 512 Rammal és 128 Mb-os Ati Radeon 9600Pro videokártyával azért játszható a cucc. Csak ha új pályarészre érek akkor töltöget, meg a játék elején elég sokat (több memóriával talán javul ez).
A fórumon olvasott vélemények után féltem tőle, de szerencsére kellemesen csalódtam. Egy gond van ezzel a játékkal csak, hogy nem ingyenes
A koppintásokról meg annyit, hogy a DOOM meg a QUAKE indította el a multis játékot, így inkább a többi konkurens játék az ami "lopott" valahonnan (mégha jobban is sikerült mint az eredeti).
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Asus Rog Strix G16
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest