Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
Ja azaz. Nem néztem ide már 2 hete, sorry. Már nagyjából tudom hol mit kell csinálni, mi az object, de 1 még akad aszem, ahol nem teljesen világos.
Anyit észrevettem, hogy van pár olyan map, amelyik szinte csak az egyik félnek kedvez. Legjobban azt utálom, mikor hamar lelőnek, vagy mikor nem azt a gombot nyomom, mint amit akartam. Volt mikor medicként akartam újraéleszteni, erre véletlenül gránátot dobtam a sebesültre.Remélem sürübben benézek majd. Jó játékot!
-
rollins
őstag
Én nem hanyagolom.
Előtte egy jó darabig csak demóval nyomtam, de most megvettem én is, illetve a jszbazis.hu -ról rendeltem.
Ahogy néztem van választék a szerverek között, de sokkal többre számítottam. Volt mikor 10 perc múlva vettem észre hogy "csak" botok ellen játszok, mert nem néztem meg előtte hová megyek, 1 élő játékos volt és a botok is dumáltak, azért nem tűnt fel rögtön. A bot medicnek meg is köszöntem az újraélesztést, az meg visszaválaszólt.Kora délután alig vannak élők, este már valamivel több van. Magyar szerver úgy tudom csak egy van, ott még nem voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest