Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomboy0013

veterán

válasz Razzul #15 üzenetére

Pontosan, ÉN használom a telefont, nem abból vonok le következtetéseket hogy pár eset úgy terjed a neten mintha minden telójuk szar lenne, minden évben. Most komolyan hány európai vagy magyar felhasználó kamera üvege tört be eddig? Mert ezek szerint ugye már csak a nagy számok törvénye alapján is kellene ilyen esetnek lennie 8 hónap után.
    Hardveres hibák mindenhol előfordulnak, legutóbb az S23 főkamerája volt problémás a torz képrészek miatt. Egy korábbi S szériás Samunál is voltak kamera üveg törések, de az valahogy sosem jön fel a magyar fórumokon.

• KillHates

nagyúr

válasz Razzul #17 üzenetére

Hát az S23Ultrában nagyon csúnyán elböktek valamit a képalkotó mechanizmusban. Én nagy Samsung rajongó voltam, de amikor megláttam mit csinál az S23U lelóhadt gyorsan a kedvem, hogy megint Samsungom legyen.
    Aztán ott az öreg szinte elpusztíthatalan Flip1 és amennyire jól bírta a strapát a Flip1 hajlítható kihjelzője a Flip3-é annyira nyűgös lett.
    Vagy a Tizen-es Galaxy Watch-ok is szuper órák voltak, aztén kényszerpályára került a cég és jött a Galaxy Watch4 a WatchOS-el...

Ha jól tudom (de ez korántsem biztos!!) az Apple is valami kommunikációs chip-et (Bt vagy WiFi) cserélt a 14-es sorozatba és a mai nyűg van vele, csak toldozgatják szoftveresen a problémát....

Véleményem szerint nincsen ezzel gond, aki biztosra akar menni az mindig hivatalos forrásból vásárol és segít a support. A gond azzal van, hogy a Google magasról tesz a problémákra és azt kommunikája, hogy hülye a júzer (vagy jelen esetben a lúzer)

• KillHates

nagyúr

válasz Razzul #15 üzenetére

Szerintem minden gyártónak vannak nyűgjei a technológiával olyan feszített a fejlesztési tempó amit a piac megkövetel. Például, nem tudnak iPhone-t sem úgy kiadni, hogy ne lenne valami fiaskó vele, pedig az Apple nagyon finom lépked előre. De ott a Xiaomi aki ráfeküdt a Mi11Ultra elsöprő sikere után a fényképező vonalra, aztán orbitális bukta lett a Mi12U és most a Mi13U-t is lehúzták a régi csúcsmodelljük alá.
    Ami számomra kétségbeejtőbb, hogy a Pixel nagyon durva szoftveres hibákkal rendelkezik; nincsen átfedés a GYÁRI szoftverek interface-e között, a készített képeket veszteségmentesen baromi nehéz kinyerni a telefonból, mert az AI mindent optimalizál és úgy ment el, ha leveszed a "média" hangerejét akkor lenémítja a telefont is, néha ok nélkül üveghagra pörgeti a procit amit úgy veszek észre, hogy rásül a combomra a telefon, meg ilyenek...

Új hozzászólás Aktív témák