- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Pontosan, ÉN használom a telefont, nem abból vonok le következtetéseket hogy pár eset úgy terjed a neten mintha minden telójuk szar lenne, minden évben. Most komolyan hány európai vagy magyar felhasználó kamera üvege tört be eddig? Mert ezek szerint ugye már csak a nagy számok törvénye alapján is kellene ilyen esetnek lennie 8 hónap után.
Hardveres hibák mindenhol előfordulnak, legutóbb az S23 főkamerája volt problémás a torz képrészek miatt. Egy korábbi S szériás Samunál is voltak kamera üveg törések, de az valahogy sosem jön fel a magyar fórumokon. -
Hát az S23Ultrában nagyon csúnyán elböktek valamit a képalkotó mechanizmusban. Én nagy Samsung rajongó voltam, de amikor megláttam mit csinál az S23U lelóhadt gyorsan a kedvem, hogy megint Samsungom legyen.
Aztán ott az öreg szinte elpusztíthatalan Flip1 és amennyire jól bírta a strapát a Flip1 hajlítható kihjelzője a Flip3-é annyira nyűgös lett.
Vagy a Tizen-es Galaxy Watch-ok is szuper órák voltak, aztén kényszerpályára került a cég és jött a Galaxy Watch4 a WatchOS-el...
Ha jól tudom (de ez korántsem biztos!!) az Apple is valami kommunikációs chip-et (Bt vagy WiFi) cserélt a 14-es sorozatba és a mai nyűg van vele, csak toldozgatják szoftveresen a problémát....
Véleményem szerint nincsen ezzel gond, aki biztosra akar menni az mindig hivatalos forrásból vásárol és segít a support. A gond azzal van, hogy a Google magasról tesz a problémákra és azt kommunikája, hogy hülye a júzer (vagy jelen esetben a lúzer) -
Szerintem minden gyártónak vannak nyűgjei a technológiával olyan feszített a fejlesztési tempó amit a piac megkövetel. Például, nem tudnak iPhone-t sem úgy kiadni, hogy ne lenne valami fiaskó vele, pedig az Apple nagyon finom lépked előre. De ott a Xiaomi aki ráfeküdt a Mi11Ultra elsöprő sikere után a fényképező vonalra, aztán orbitális bukta lett a Mi12U és most a Mi13U-t is lehúzták a régi csúcsmodelljük alá.
Ami számomra kétségbeejtőbb, hogy a Pixel nagyon durva szoftveres hibákkal rendelkezik; nincsen átfedés a GYÁRI szoftverek interface-e között, a készített képeket veszteségmentesen baromi nehéz kinyerni a telefonból, mert az AI mindent optimalizál és úgy ment el, ha leveszed a "média" hangerejét akkor lenémítja a telefont is, néha ok nélkül üveghagra pörgeti a procit amit úgy veszek észre, hogy rásül a combomra a telefon, meg ilyenek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest