- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát az S23Ultrában nagyon csúnyán elböktek valamit a képalkotó mechanizmusban. Én nagy Samsung rajongó voltam, de amikor megláttam mit csinál az S23U lelóhadt gyorsan a kedvem, hogy megint Samsungom legyen.
Aztán ott az öreg szinte elpusztíthatalan Flip1 és amennyire jól bírta a strapát a Flip1 hajlítható kihjelzője a Flip3-é annyira nyűgös lett.
Vagy a Tizen-es Galaxy Watch-ok is szuper órák voltak, aztén kényszerpályára került a cég és jött a Galaxy Watch4 a WatchOS-el...
Ha jól tudom (de ez korántsem biztos!!) az Apple is valami kommunikációs chip-et (Bt vagy WiFi) cserélt a 14-es sorozatba és a mai nyűg van vele, csak toldozgatják szoftveresen a problémát....
Véleményem szerint nincsen ezzel gond, aki biztosra akar menni az mindig hivatalos forrásból vásárol és segít a support. A gond azzal van, hogy a Google magasról tesz a problémákra és azt kommunikája, hogy hülye a júzer (vagy jelen esetben a lúzer) -
Szerintem minden gyártónak vannak nyűgjei a technológiával olyan feszített a fejlesztési tempó amit a piac megkövetel. Például, nem tudnak iPhone-t sem úgy kiadni, hogy ne lenne valami fiaskó vele, pedig az Apple nagyon finom lépked előre. De ott a Xiaomi aki ráfeküdt a Mi11Ultra elsöprő sikere után a fényképező vonalra, aztán orbitális bukta lett a Mi12U és most a Mi13U-t is lehúzták a régi csúcsmodelljük alá.
Ami számomra kétségbeejtőbb, hogy a Pixel nagyon durva szoftveres hibákkal rendelkezik; nincsen átfedés a GYÁRI szoftverek interface-e között, a készített képeket veszteségmentesen baromi nehéz kinyerni a telefonból, mert az AI mindent optimalizál és úgy ment el, ha leveszed a "média" hangerejét akkor lenémítja a telefont is, néha ok nélkül üveghagra pörgeti a procit amit úgy veszek észre, hogy rásül a combomra a telefon, meg ilyenek... -
válasz
tomboy0013 #11 üzenetére
Remélem téged elkerül a probléma! Jó pihenést és sok élményt kívánok! 👍
-
válasz
tomboy0013 #9 üzenetére
A fosbúk Pixel csoportban egyre többen jelezték már, de rákeresel a kuglin "pixel 7 screen issue" ott is akad pár bejegyzés. Még nem annyira markáns a probléma mint a kamera becuppanás, de gyanítom, ha megjönnek a komoly melegek, akkor megugranak az esetek.
Amivel nem is lenne gond, de a Google nagyon szarházi módon kezeli a garanciális problémákat... -
válasz
Donki Hóte #4 üzenetére
Igen; ez a hidegtól történik, a kijelző zöldülés meg a melegtől. Nem való az iylen telefon ide a balkánra, ahol télen hideg van, nyáron meg meleg.
-
válasz
tomboy0013 #5 üzenetére
Nagyon sok Pixel7Pro felhasználónak lesz pöttyszerű folt a kijelzőjének valamelyik sarkában. Ez az első lépés, majd utána elkezd bezöldülni az egész kijelző...
Sajnos velem is ez történt; felraktam a telefont vezeték nélküli töltőre éjszakára és be volt állítva az automatikus update. Persze elrontott valamit így boot-loop-ba került reggelig. Reggelre tűzforró lett a telefon (mert a boot-loop miatt nem kommunikált a gyári töltőállomásával és az nem kapcsolta be az aktív hűtést) miután kihűlt manuálisan újra lehetett már indítani. Aztán még aznap délelőtt észrevettem, hogy lett egy icipici kis halott pixelcsoport a sarkában. Persze a Google elhajtott, hogy leejtettem a telefont... Jóval ár alatt eladtam kb fél éve és most jelentkezett az új gazdája, hogy bezöldül a kijelzője, ha a napon hagyja a telefont -
Hmm... 🤔 Ez vajon miért nem lep meg?
A Pixel7Pro kijelzőjét sem tudták rendesen összehozni. 😢
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest