- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razzul
őstag
válasz
tomboy0013 #11 üzenetére
Tehát van a Google akinek gyártóként már egész szép történelme gyűlt össze a mérnöki hibáiból és van a Pixel 7, amely kapcsán is érkeztek már erre utaló hírek, visszajelzések te pedig mégis kételkedsz?
Hát akkor használd egészséggel a telefont!
-
válasz
tomboy0013 #11 üzenetére
Remélem téged elkerül a probléma! Jó pihenést és sok élményt kívánok! 👍
-
válasz
tomboy0013 #9 üzenetére
A fosbúk Pixel csoportban egyre többen jelezték már, de rákeresel a kuglin "pixel 7 screen issue" ott is akad pár bejegyzés. Még nem annyira markáns a probléma mint a kamera becuppanás, de gyanítom, ha megjönnek a komoly melegek, akkor megugranak az esetek.
Amivel nem is lenne gond, de a Google nagyon szarházi módon kezeli a garanciális problémákat... -
válasz
tomboy0013 #5 üzenetére
Nagyon sok Pixel7Pro felhasználónak lesz pöttyszerű folt a kijelzőjének valamelyik sarkában. Ez az első lépés, majd utána elkezd bezöldülni az egész kijelző...
Sajnos velem is ez történt; felraktam a telefont vezeték nélküli töltőre éjszakára és be volt állítva az automatikus update. Persze elrontott valamit így boot-loop-ba került reggelig. Reggelre tűzforró lett a telefon (mert a boot-loop miatt nem kommunikált a gyári töltőállomásával és az nem kapcsolta be az aktív hűtést) miután kihűlt manuálisan újra lehetett már indítani. Aztán még aznap délelőtt észrevettem, hogy lett egy icipici kis halott pixelcsoport a sarkában. Persze a Google elhajtott, hogy leejtettem a telefont... Jóval ár alatt eladtam kb fél éve és most jelentkezett az új gazdája, hogy bezöldül a kijelzője, ha a napon hagyja a telefont
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest