- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
2022. április 9. 10:00 - 15:00
a legközelebbi FEJhallgatós találkozó időpontja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
A kapcsolódó hozzászólások nem maradhatnak lógva.
A képes linket egyébként kimentettem, íme:
https://drive.google.com/folderview?id=0B8uMVtToAMQ4Z0UzcDFwUlVsdDg&usp=sharingEgyébként pedig lehet, hogy csak egy ötletelésnek indult, de utána már jött az, hogy "És mennyibe kerülne?", kereskedésre és alkudozásra pedig a Hardverapró való, ezt mondja ki az ÁSZF.
-
vodkaboy22
addikt
Jut eszembe nem tudom forrás terén mennyire akartok vaktesztelni de nem rég csináltam magamnak egy korrekt kis passzív bemenet választót. (Elna fokozatkapcsolók árnyékolt kábelezés és aranyozott árnyékolt RCA csatik teljesen elválasztott a fokozatok még földelésben is és árnyékolásban is.)
Van értelme vinni?Én amit viszek:
Morgan Jones Mini csöves OTL + (Külső beköthető kimenő trafók dobozolva)
Félvezetős Diy erősítő
Senni HD580
Beyer Dt770Pro
HRT MS2 + saját külső táp.Laptop + elosztó + talán még más is.
Viszont 11kerületből valaki fuvart tud?
-
Ati1979
veterán
Elég égő ez a Sennheiserre nézve. Igazából a fülesek terén nagyon le van maradva. Mondhatjuk azt, hogy vastagon túlárazottak.
10k-s fülesüket a 3-4k-sok is elverik hangzásban.
A vsonic gr06 (14k) hozza az sh ie8 (70k) szintjét.Szvsz. kezd elhaladni az egész márka felett az idő.
A szépség az önmagában kevés.
-
vodkaboy22
addikt
Egyetértek 600 Ohm...
Ez a konzumer dolog akkor döbbentett le igazán amikor audiopartnernél a fejemre vettem 10-15 percre a HD700-at a HDVD800-as DAC-AMP-al...
A HD700-ast még a HD600-as szintjére se tenném és mégis 2szer drágább...
A HDVD800-as meg a saját HD580-asommal meg szarabb volt mint a saját rendszerem és kb megint 3szoros árkülönbség van...
Bár a beyer A1-es fejes erősítőjének az árát se értem...Viszont a HD600/HD650 fele új áron már értékelhető ellenfele lenne a Beyernek.
-
-
Bodz
nagyúr
Colorfly C3. Ilyen jó hangú, dizájnos kínai dap.
-
Ati1979
veterán
Tökéletes lenne. 7:47-re ér be vonat.( Az előtte való meg 5:47-re.
)
Szóval olyan 3/4 8 körül tudnék ott lenni Hatvani vasutállomáson. Oda kimegyek majd elé ahol a kocsimegállók vannak.
De szerintem cserélhetnénk majd számot is. A mai nap folyamán átdobom az enyémet priviben, ha úgy jó neked.Akkor még dobajtok már be egy 3,5 - 6,3 átalakítót ha nem felejtitek el.
(#2611) Audison
Engem is különösképen érdekelne a két audeze.
-
Ati1979
veterán
Igazából a vonat 5:47-re v. 7:47-re ér be a vasútállomásra. Elég messze van onnan a Tesco gyalog, de szerintem lehet, hogy megy oda busz korán reggel. Ha megírjátok kb. mikor lesztek Hatvanba, vagy pontosan mikor indultok Pestről akkor tudok rá válaszolni, hogy ki tudok-e érni.
-
SOAD19
addikt
-
-
Audison
senior tag
Ebben egyet kell értenem, a 440 nekem is kiegyenlítettebb, nem emlékszem rá, hogy bántotta volna a fülemet a magas..
(#1913) bajnokpityu: Az AT-k nagyon tetszettek, egyiknek sem bántott a magasa, kiválóan szóltak rock zenén, (AD500, AD700, AD1000) Nagyon szép a középtartomány, ezeken szólt a legjobban a gitár. Ja..és a mély sem volt kevés, még az M50 után sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Wise (ex-TransferWise)
- Politika
- Linux kezdőknek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Medence topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest