- A karcsúság ára
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- LG Wing - szárnyas fejvadász
-
Mobilarena
2022. április 9. 10:00 - 15:00
a legközelebbi FEJhallgatós találkozó időpontja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz
matyi94 #4337 üzenetére
Megkérdeztem Másjus 30-31 az ominózus hétvége, ami valószínűleg foglalt nekem.
Ha visszakötik a lakást az áramra, felőlem 4-5-en is lehetünk csupán, akkor is felutazok szívesen.
Bár mostmár nem annyira akarom mutogatni a csoda tuning DAC-omat, mert nálam vendégeskedik egy Audio-GD NFB-17.2 ami bizony ráver a seggére, ez az első DAC aminél azt érzem, hogy becserélném simán az enyémet.
-
matyi94
senior tag
válasz
matyi94 #4333 üzenetére
Sajnos nem tudtunk ingyen termet szerezni. Bodz neked nincs ismerősöd, akinek kocsmája van? Nekem volt két haverom, ők simán beengedtek volna minket ingyért, de sajnos mind a ketten eladták a helyeket
A félkész lakás az most lehetetlen, mert az áramot kikötötték és nagyon nagy a dzsuva. Esetleg valamelyik művházat lehetne megkérdezni még.
-
vodkaboy22
addikt
válasz
matyi94 #3044 üzenetére
Melyik volt kevés? De most mit vagy úgy oda? Hivatásos minősített hegesztőként dolgoztam Impulse TIG-el ott nem volt gyakori hogy 10-15kHz-es impulzus frekis hegesztéssel dolgoztunk ha azt bírta 8 órában a fülem akkor miért ne bírná a jobb élvezhető magasakat
Kár hogy más nem tudja élvezi, nyilván gyengék...
-
matyi012345
őstag
válasz
matyi94 #2827 üzenetére
Azért ez durva általánosítás. Vannak SQ versenyek is, ahol szakmai zsűri dönti el a helyezéseket, az nem épp a f@szmutogatásról szól. Aki bebassza a csomagtartóba a dupla DL15-t és megnyomja őket két Roki monoval meg spirálos akkuval, az tényleg kb arról szól, de általánosítani akkor sem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A karcsúság ára
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest