- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
arnyekxxx #180 üzenetére
Igen, nekem is úgy tűnik, hogy az emberek már elfelejtették, hogy tulajdonképpen önkiszolgáló boltokba járnak: régen (vagy nem is olyan nagyon régen: az én gyerekkoromban a falusi bolt pl. még így működött) az ember odaállt a pulthoz, elmondta a boltosnak, hogy mit szeretne, a boltos összeszedte neki és a kezébe nyomta, nem volt bevásárlókocsi meg polcok között bóklászás.
-
forumpista
aktív tag
válasz
arnyekxxx #158 üzenetére
Hint: 4 szalag gyorsabb mint 4 automata.
Most te arrol ervelsz hogy bezartak a 4 szalagbol harmat, de nyitottak helyette 4 automatat, es akkor a 4 automata gyorssabb mint az egy szalag…
Semmilyen erv nincs az automata mellet vasarlo szemszogbol, azt leszamitva hogy a boltnak olcsobb, neked pedig szarabb lesz (hosszabb tavon)
ez egyszeru fizika, mindkettore fel kell pakolnod az arut, mindkettorol le kell pakolni az arut, itt idot nem nyersz. De mivel nem szalagra pakolsz, maris lassabb sok termek eseten.
Ellenben a szalagon a penztaros gyorsabban huzza el az arut mint ahogy te pakolni tudsz (lidl/aldi) es gyorsabba valaszt fizetesi modot stb, mig az automatanal nagysagrendekkel tovabb tart leolvasni egy egy arucikk vonalkodjat.
plusz a fizetos kivalasztasa stb stb.Szoval ahogy mondtam amint a nagybevasarlok meg az idosek is az automatahoz kenyszerulnek, sokkal lassabb lesz az automata.
Mert azok akik eddig is feltartottak a szalagot a szerencsetlenkedeseikkel, azok most mar a leolvasas soran is szerencsetlenkedni fognak, dupla annyi ideig fognak feltartani. -
forumpista
aktív tag
válasz
arnyekxxx #149 üzenetére
Csak hallkan szeretnem hozzatenni hogy az irany az hogy egyaltalan nem/alig lesz emberes kassza.
Onnantol meg a felvak mama meg haborura keszulo nagybevasarlok is ott lesznek elotted az onkiszolgalon.A multkor az egyik sparban ahova jarok mar csak egy penztaros kassza volt meg meg 4 onki. A sor meg valahol hatul a hutoknel mindegyik elott…
Szvsz az hogy az onkiszolgalot most (meg) gyorsabbnak erzed csak azert van, mert meg van penztaros, meg valoszinuleg csak par cuccot veszel, azt is vonalkodosat.
De ahogy ez megszunik, sokkal lassabb lesz az egesz.
-
stellaz
veterán
válasz
arnyekxxx #149 üzenetére
Múltkor szomszéd asszony beállt az őnki sorba, előtte kb 4 ember. Én beálltam a végtelen hagyományos sorba. Mikor fizettem,.odanéztem és ő akkor állt éppen oda az egyik megüresedett kasszához, még el sem kezdett kipakolni. Mire végzett, szerintem már otthon voltam..
Szóval ez nem úgy van, hogy az az okos, aki mindig oda áll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI topic
- Filmvilág
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Revolut
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest