- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Submarine
senior tag
Igen, lehetne. Mármint ilyen kérdésed.
Nem tudtam kihagyni, bocs.
Konkrétan nem emlékszem ennél a játéknál, de a steam engedi, hogy oda telepíts ahova akarsz, tehát szvsz nem a játéktól függ.
Alapból a Steam mappában itt a helye, mint minden másnak is:
XYZ\Steam\steamapps\common\Elite Dangerous -
duvi
nagyúr
Sorry, rossz tabról másoltam a linket!
Itt a helyes link a Frontier storeból. Ez az alapjáték, ami az Odysseyen kívül tartalmazza az összes DLC-t.
-
Raymond
titán
-
[HUN]NIMROD
senior tag
+ olyannyira online a játék, hogy nincs olyan hogy "na most le-pause-olom egy kicsit", sőt bizonyos helyzetekben szabályosan még ki se tudsz lépni belőle, várni kell X másodpercet, mire elenged.
Ez azért ne tántorítson el, csak azért írtam a többieket kiegészítve, mert úgy látom a kérdéseidből, eddig hagyományos/klasszikus offline stílusúnak hitted, na hát nagyon nem az.csigi: https://elite-dangerous.fandom.com/wiki/On_Foot
Azt írja 2.7, lásd: "Restrictions"#46526 helgi: erre írtam itt: #46519 hogy a sok javítás miatt még ez sem igaz. Meglepődnék, ha állandóan újranyomnák a lemezeket az aktuális legfrissebb tartalommal, inkább az van hogy van egy nagy adag 7 éves ősi állapotú DVD, és amikor először frissítesz, gyakorlatikag full felülírja a legújabb soktíz gigás tartalommal.
-
duvi
nagyúr
Szerintem a DVD kiadás csak gyűjtőknek ajánlott. A Frontieres verziónak már több értelmét látom (még a magasabb ár ellenére is), mivel ezzel van a legkevesebb probléma. Nekem is az összes accom frontieres klienset használ. Sajnos a Frontier nagyon megbonyolította a steames kliens használatát/összekapcsolását és sokaknak volt már problémája a beaktiválással és frissítésekkel. Ha jól vettem ki a szavaidból, akkor nem ragaszkodsz a steamhez, ezért kezdésnek ezt a frontieres verziót javaslom megvételre, amennyiben belefér a büdzsédbe, ez a kb. 8.500 Ft-os ár. Ha nem, akkor marad a steames verzió. Az Odyssey DLC-re baromira ráérsz még, mert ennek nagyon elkapkodták a kiadását és jelenleg is zajlik az optimalizálása és javítása!
-
duvi
nagyúr
A Frontier storeban tudsz venni saját kliensű verziókat, amikhez nem kell a steam. Ez annyival jobb, hogy nem kavar be a steam kliens frissítéseknél, vagy nagy ritkán csak azért mert olyanja van. Egyébként a steames kliens is ezt hívja meg a háttérben, indításnál.
-
duvi
nagyúr
Ezekből egyik se tartalmazza az utolsó DLC-t (Odyssey). Mivel időközben ingyenessé vált a Horizons DLC, ezért automatikusan jár az alapjátékhoz. A Commander Deluxe Edition bónusz hajófestéseket ad, de szerintem nem éri meg az árát. Festéseket bármikor tudsz venni az online storeban. Egyébként ha már vásárolsz, akkor ne a szürke kulcsboltokból vedd, hanem a hivatalos kereskedőktől! Főleg, hogy ott is megkapod ennyiért, vagy még olcsóbban
Hivatalos kereskedőnél most itt a legolcsóbb az alapjáték: GamersGate
Az itt látható 2.193 Ft-os árból még lejön 11%, ha használod az ISTHEREANYDEAL kódot. -
Submarine
senior tag
-
Leslie33
tag
Szia!
Én is most kezdtem bele a játékba augusztus végén. A Code Guru oldalról vásároltam meg az ED-t, nem volt 2 ezer forint. Most is ennyi még.
Egyelőre gyűjtögetem a kreditet, próbálgatom a hajókat és a fejlesztéseket, próbálom a beállításokat magamra szabni. Az online játékba még nem mertem bemenni, csak a solo játékkal próbálkozom.
Csak ajánlani tudom, nagyon szép a látványvilág.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest