Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz aerosmith #29628 üzenetére

    "linkelhetnéd az aktuális Corvette buildedet"
    -
    Nem tudnék újdonsággal szolgálni, minden maradt, ami volt tavaly augusztus óta. Az igazság az, hogy mióta megint vagyok, még elő sem vettem. Kicsit céltalanná vált, hogy gyak megerőltetés nélkül akár komplett HazRES-eket lehetett legyalulni vele, ezért inkább előkotortam a másik accountomat, amihez eddig még hozzá sem nyúltam.
    A régebbi fórumosok biztos emlékeznek még a kb egy-másfél éve indult "nagy újrakezdő hullámra". Akkoriban én is kedvet kaptam hozzá, de nem akartam feladni mindent, ezért inkább vettem egy + account-ot erre a célra. De aztán valahogy mindig adódott valami újdonság, és maradtam Slink Spirit.
    Most viszont egy hirtelen elhatározásból úgy döntöttem, elérkezett az idő egy újabb legendás harcos megszületéséhez ... őőő ... hááát...khmmm... hogy is mondjam ... ha a vagyont nem is, de a szerénységet erre a karakterre is átörökítettem... :)
    Nem mondom, kicsit fura érzés volt csúcsragadozóból prédaállatként reinkarnálódni, de amilyen hihetetlenül felgyorsult az előrelépés lehetősége, még egy pár nap, és megint én kergetek mindenkit. Szerintem ez nagy kicseszés az új játékosokkal, rengeteg ED-s órától esnek el azzal, hogy pár hét alatt a csúcsra lehet érni. A megjelenéskor anno hosszú hosszú hónapokig tartott ez a folyamat, és ennek megfelelően sokkal nagyobb örömöt is adott egy-egy újabb lépcsőfok teljesítése.
    Jó, tudom, ebben a gyorsaságban a mostanra összegyűlt tapasztalat is belejátszik, de 14' decemberében hiába lett volna mögöttem ennyi ED-s óra, akkor sem tudtam volna egy-két pillanat alatt előrejutni. Ráadásul mivel már nem a Corvette megszerzése a cél, így uncsi A-B kereskedés, vagy egyéb gyorsító gründölés, meg ruinozás nélkül, csak úgy laza szórakozásból csinálom, ami ugye lassabb haladást eredményez.
    Mivel manapság a hajó 40%, és a mérnöki tudomány 60, ezért elsősorban erre koncentrálok, és igen jól haladok.
    -
    első nap:
    tevékenység azonnal Sirius Corp felségvizeken
    kb fél óra - Adder
    kb másfél óra - Cobra
    kb 4-5 óra - Asp

    második nap:
    Elvíra néninél felfedezésre fullra fittelt Asp 41 Ly-es ugrótávval, és minden nála elérhető fejlesztéssel
    Sirius permit, meghívó Marco barátunkhoz, aki bemutat Palin mesternek Őt mindenképp előre kell venni, mert felfedezés közben nagyobb biztonságban van az ember mint a bubiban, és ilyenkor még jobban is jön az a pár Misike, amit hoz, de ami a lényeg, a thruster tuning a legfontosabb fejlesztés - ha bármi van, el lehet iszkolni ... őőő...én természetesen neeem, csak úgy tanácsolom. Nektek :B

    Harmadik nap:
    25 db unknown fragment begyűjtése(hogy a hazahozott felfedezési anyagokkal már ne keljen majd császkálni egy vékony pajzsú Asp-al), utána a kellő 5k Ly(5005Ly) megtétele, adatok leadása Palin mesternek(trailblazer 65%), repu ötös szintre tornázás, drive tuning négyesre(abból a rohadt Pharmaceutical Isolators-ból egy árva darabot sem ad :((( )
    és ha már úgy is arra jártam, a szomszédban vehető meta-alloy beszerzése és annak leadása Felicity néninek

    negyedik nap:
    Gyors csempészet(gyárekeek, a csámpészet csúúúúnya dolog! Nááágyon csúúúnya) - így nyitott az út Dweller szakihoz - PD-t ötös szintű Charge Enhanced-re, a beam lézereket 3-as overcharged-re tuningolva,
    így meghívó Lei Cheung mesterhez, shield ötösre pakolva, SB-ek hármasra
    utána látogatás Tod barátnál, MC-ket négyesre(mod embedded fw sincs)
    jó pár küldetés, novice combat rank

    Komolyabb összeget mernék feltenni rá, hogy pár nap, és egy igen combos FDL-ben fogom büntetni azokat a Clippereket és Assault shipeket, akik annak idején az alap 3C-s pajzsú Asp-ommal megkergettek ... őőő ilyenek persze nem voltak, csak úgy mondtam. Csak úgy... :B

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák