Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kidus

    őstag

    Sziasztok :)

    Par napja vettem meg a jatekot, kicsit olvasgattam rola elotte, ugyhogy felkeszultem ra, hogy nem beleugros lovoldozos lesz, viszont annyira nem merultem bele az olvasgatasba, hogy tiszta legyen minden, gondoltam majd kitalalom, ahogy megyek elore.
    Kezdtem ugye a kis hajoval ( ja igen, boxon jatszom, a legelso kb. az volt, hogy az iranyitast at kellett kicsit rendeznem, mert iszonyu volt ), navigalni egesz gyorsan sikerult megtanulnom annyira, hogy falrol meg nem pattantam le :)
    Viszont van par dolog, ami kicsit erdekes es nem igazan ertem. Hatha van valakinek eleg turelme hozzam es kisegit.
    1.
    Supercruise kozben ahogy kozeledek a celpont fele, nyilvan lassitani kell, ezt ertem is. Viszont eleg sokszor elofordul, hogy hiaba lassitok, nem veszi a lapot es elhuzok a cel mellett. Gondoltam ra, hogy tobb ido kell a lassitasra, de van hogy semmi reakcio, csak akkor kepes rajonni, hogy lassitanek, mikor elkezdek vissza kanyarodni es tovabbra is tolom a feket. Erre van valami magyarazat? Rosszul csinalok valamit?
    2.
    A nagyobb bubi allomasokon kifele menet kb. minden harmadik alkalommal ramszolnak, hogy trespassing, pedig zoldben vagyok, sebesseg hataron belul, hot egyenesen megyek szepen kifele. Legutobbi ilyennel kaptam birsagot is. Es ebbol kovetkezik a harmadik kerdesem is.
    3.
    Birsagot csak ott lehet rendezni ahol kaptam? Probaltam nezegetni de semmi opcio, viszont kb 26 ugrasra vagyok onnan, ahol megcsaptak.

    Kozben az elmult 3 napban amig jatszottam kitalaltam, hogy milyen jo buli data transfereket csinalni meg arukat szallitani, ebbol masodik nap vettem egy Addert is, amivel mar tudtam normalis tavokat megtenni, a tovabbi susibol meg vettem tegnap egy Cobra-t, amit kicsit felszereltem jobb fegyverekkel meg par mas dolgot is feltuningoltam, kerdes hogy erdemes-e komolyabban venni ezt a hajot, vagy inkabb menjek meg par kort, csinaljak meg tobb penzt es majd talalok olyan hajot, amire erdemesebb kolteni?
    A masik, hogy combat meg abszolut nem volt, egy hajot lottem ki, azt is veletlenszeru segitseggel... lehet hogy elobb kene par bounty-t csinalni es utana jobb hajot venni?
    Banyaszni is probaltam de folyamatosan hibauzi jott a refinery-bol valami assignment issue... meguntam vele a tokolest.

    [ Szerkesztve ]

    Assuming Control

Új hozzászólás Aktív témák