Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
Vasinger! #27110 üzenetére
Nyugodtan használhatod a magas fokozatban is. Amíg néhány másodpercre meg tudod fogni szabad kézel, nem lesz baja semminek. Nem tud 100 fokra felmelegedni a 2,8A-s driverrel, erősen túl van lihegve ez a dolog. A kezednek 40° már nagyon meleg, de az elektronikát ez annyira nem hatja meg. Egy napon álló kocsi utastere hány fogik melegszik (vehetünk példaként akár egy Teslát is)? Pedig ott aztán van LCD képernyő, és egy csomó más dolog is, ami sokkal érzékenyebb a hőre, mint az S2+ bármelyik alkatrésze...
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
benfolds #27090 üzenetére
Nem szeretnélek kioktatni, de pár hete napokig kellett magyarázni neked, hogy az X2 sz*r lámpa (amit még ezidáig sem láttál be), most meg tapasztalat nélkül ajánlgatsz töltőt. Elhiszem, hogy sokat olvasgattál az elmúlt napokban, és lelkes vagy, de lehet, hogy ezt nem kellene erőltetni.
-
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
elszabi #27053 üzenetére
C8-at biztosan ne kerékpárra. Nagyon szűk a bevilágított rész. Az S2+ már annál inkább, viszont nekem kicsit az is kevés volt éjszaka erdőben (a bevilágított rész tekintetében). Erdei tekeréshez én valami lencséset keresnék (nem zoomosat!).
Vagy S2+ és mellé egy fejlámpa. Bár a fejlámpa szerintem mindenhez jól jön full sötétben. -
krisztianAMG
senior tag
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
jozsi252 #26788 üzenetére
Azok már mind óiásiak, én a kis lámpákért rajongok. Az SGN3 helyett választhattam volna az X6-ot is, de számomra az már felesleges + kedvem se lenne magammal cipelni.
(#26795) peestike: JETBeam Mini-1 most jó áron van, ha vannak pontjaid. USB-ről tölthető.
Ra3: Az egy kiégett LED lesz a mátrixban.
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
ZozzV6 #26713 üzenetére
csaszi72, ZozzV6, 5-ös kezelő, hpsafl:
Köszi mindannyiótoknak!
Hoztam egy családi fotót is:
Felelmelő érzés úgy olvasni a topicot, hogy megvan minden lámpa amit szerettem volna, és nem érzek késztetést újabb vásárlására.
Kicsit írnék a SGN3 módkiosztásáról is. Alapból a fő fehér LED-el kapcsol be, a középső módban. Ha ez nem jó, kattintás után vált először alacsonyra, majd a következő gombnyomás után a magas fokozatba. Módot viszont csak bekapcsolás után tudunk választani, mert ha pár másodpercig aktív az adott mód, úgy reagál, hogy az adott mód megfelelő a szituációhoz, és a következő kattintásnál már végeztünk a feladatunkkal, és ki szeretnénk kapcsolni. Első hallásra lehet, hogy ez furának tűnik, viszont a gyakorlatban ez tökéletes megoldás. Ezt az apróságot 97%-ban úgyis csak nagyon rövid ideig intervallumokra kapcsolja be júzer. De ha mégis szükségünk lenne az alacsony mód után a magasra, csak egy gombnyomással kell többet csinálnunk, hiszen ilyenkor csak a fehér LED módjai közt váltogatunk.
Ha át szeretnénk kapcsolni a piros, vagy az UV LED-re, 1mp-ig kell a gombot nyomva tartanunk. Az UV csak világítani tud (nem meglepő módon), viszont a piros tud villogni is. Full sötétben nagyon jól jön a piros LED, nem bántja úgy a szemet, mint a fehér az első néhány másodpercben. Térképet is sokkal kényelmesebb a szemnek piros fény mellett olvasni.
280mAh-s akku van benne, amivel gyári adatok szerint a magas módban (160lm) 1 órát bár, közepesben (50lm) 3-mat, alacsonyban (5lm) akár 13-at. A töltési idő 90 perc a papírok szerint. (Töltéskor nem figyeltem, hogy ez mennyire valós adat.) Van töltésjelző LED is, ami pirosra világít töltés közben. (Ez talán átvált zöldre a töltés végeztével, de én powerbankról töltöttem, ez pedig lekapcsol a töltés végeztével, átdugni fali töltőre pedig nem akaródzott.)
Maximális fényerősség 410cd, ami a gyártó szerint 40m-ig jut el. A fénye egyébként nagyon szép, egyenletes, kevésbé vehetőek ki a gyűrűk, mint az S2+-nál, és nagyon nagy területen terít.Elvileg van módmemóriája is, de ennek működésére még nem sikerült rájönni. Igazából nem is hiányzik, mert medium mód, amivel bekapcsol szinte, hogy mindenhez tökéletes.
A kapcsolót tökéletesen oldották meg, zsebben, véletlenül nagyon nehéz bekapcsolni. A kapcsoló feletti gumi igaz, hogy kilóg a lámpa síkjából, de maga a kapcsoló nem. Tehát ha hozzászorul egy kulcs (vagy az én esetemben ez a Sanrenmu kulcstartó), az nem tudja bekapcsolni. A gomb lenyomásához is határozott, és viszonylag erőteljes mozdulat kell. Nagyon jó, a nyomáspontja.
Kicsit hosszú lett, de remélem találtatok benne hasznos infót is.
A melegedéses témához: egyesek erősen túllihegik ezt a témát... Egy ember hiába akarja eldönteni, hogy kinek mi a tökéletes, és hogy felesleges a 2800-as S2+. Szerintem egyáltalán nem felesleges, én nem is venné gyengébbet. Ésszel kell használni, de hát ehhez nem lehet használati útmutatót adni. (De tüzet még "eszetlen" használattal sem lehet S2-vel tüzet gyújtani...
) Lámpát egyébként sem fogsz használni 30°-ban, legfeljebb egy-két trópusi éjszaka 20° körül, de leginkább ősszel/télen, amikor nemigazán van 10°-nál magasabb hőmérséklet. Ráadásul kint állandó légmozgás van, nem úgy, mint egy szobában.
-
krisztianAMG
senior tag
Nézzétek, mit kaptam ma!
A legutóbbi GB-es nyereményjáték során én voltam a legszerencsésebb. A nyeremények közül természetesen csak az L6 jöhetett szóba, de hpsafl tudja, hogy mennyire oda vagyok a SGN3-ért, így elintézte, hogy megkaphassam ezt a drágaságot.
Nagyon frankó kis lámpa, a fényereje több, mint elég, jó a módkiosztás, klassz a piros és az UV LED.
Viszont a festés nem az igazi. Egy napos "kiképzés" után itt-ott már el is kezdett felválni. Nem porfújva van, hanem sima festék. Pedig pont azért kértem szürkét, mert reméltem, hogy az natúr festetlen lesz. Különösebben nem zavar, mert erre is szerszámként tekintek, de egy majd' 50$-os cucc esetében azért no...
Mégegyszer köszönöm hpsafl-nak és a GB-nek a lehetőséget és a nyereményt!
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
5-ös kezelő #26589 üzenetére
Ha mindennapokra ezt használod, akkor minek az S2+ és társai? Azt csak vasárnap és ünnepnapokon veszed elé? Nem támadás, tényleg nem értem.
Nekem ez kicsit olyan, mintha lenne egy Land Cruiserom, de terepre csak a Nivat viszem, nehogy sáros legyen. -
krisztianAMG
senior tag
válasz
benfolds #26500 üzenetére
Itt van az én moddolt X2-ről némi írás.
További képek.Ennek a fényével már nem volt hiányérzetem még erdőben sem. Nagyon nagy területet világít be, szinte teljes félkört. Ennek ellenére csak nagyon ritkán szerelem fel a bicóra, épp a körülményes felszerelés miatt. Ráadásul át kellett kábelezni is, hogy 3A mellett ne essen túl nagyon a feszültség...
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
benfolds #26472 üzenetére
Az S2+-nak legalább annyi fénye van, mint az X2-nek.
Erdőbe csak az S2 nekem is kevés, de egy jó fejlámpával már rendben van. Az S2 fénye sem azért kevés, mert kevés a lumen, hanem, mert csak előre világít.
És ne gondold, hogy kevesebbet bír, mint az X2. Főleg télen, mikor az akkuk kapocsfeszültsége leesik a hideg miatt. Az S2-ben a veszteséghő valamelyest melegen tartja.Arról nem is beszélve, hogy az S2-ben van normális jelzés az akku merülésére. Mert az X2-nél azt csak tippelni lehet, hogy mikor kapcsol ki, minden előjel nélkül.
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
benfolds #26455 üzenetére
Az X2 úgy szar, ahogy van. Ha ez az első lámpád, akkor biztosan elégedett vagy a fényével, de egyébként minden porcikája harmad osztályú. Ha rákeresel itt a topicban, több hozzászólásomat is megtalálod vele kapcsolatban.
Egy S2+, vagy az NE01 sokkal jobb választás. Plusz hamar megunod majd a kábellel való bajlódást. -
krisztianAMG
senior tag
válasz
Gézengúz #26126 üzenetére
Amiket én bontottam még 3A-t se tudtak leadni. Frissen töltve 2,2A-t préseltek ki magukból max, de az is nagyon hamar lecsökkent 1A környékére. Az utóbbi időben anyira lemenmt a Li-ion akkuk ára, hogy nem érdemes a bontottakkal játszogatni. Például itt 4db 2600mAh Samsung akku 11$.
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
DEXTERke #26043 üzenetére
Esetleg ez: Jetbeam HR25
-
krisztianAMG
senior tag
Még lejjebb ment a Skilhunt H02 ára, már csak 26,59$, ami pontokkal 18,81$-ra levihető.
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
hpsafl #25937 üzenetére
Mindent akcióznak, csak az én kiszemeltemet nem bírják FlashSale-be rakni...
Silent77: MecArmy SNG3
Nekem ma jött meg az E14-hez BG-ról a 18650-es hosszabbító. Szvsz ezzel jobban jársz, mint a kis akkuk vásárlásával. Hacsak nem fontos, hogy pici maradjon.
HG2-vel turbó módban 24°C-ról a 45 másodperc alatt 40+ fokra, a 90mp után 55 fok körülre melegedik, és már nem is lehet ~2mp-nél tovább a fejet fogva tartani. Brutális teljesítménye van.
Lesz majd részletesebb beszámoló is róla normális képekkel a hétvége környékén. -
krisztianAMG
senior tag
Jóhír1: Megjött a Manker E14, és nagyon pöpec.
Rosszhír1: Nincs hozzá akkum.
Jóhír2: Banggoodon van hozzá 18650-es adapter.
Rosszhír2: Még csak ma hagyta el kínát. -
krisztianAMG
senior tag
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
balazs1956 #25569 üzenetére
Épp hogy csak, de azt is csak, ha óvatosan engeded el.
Nekem egyébként se az S2+-ba, se a C8-ba nem szorult bele a mágnes, ragasztani kellett.
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
balazs1956 #25521 üzenetére
-
krisztianAMG
senior tag
Ez szerintem most egészen jó áron van: Jetbeam HR25
Tölthető USB-ről is, 800 lumem, rejtett stoboszkóp, és jár hozzá akku. -
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
zazenke #25168 üzenetére
Vásárlásért, reviewokért, a csomagok megérkezésének visszaigazolásáért, stb. lehet pontokat kapni. Ezeket a pontokat ugyan úgy, mint pl. Banggoodon a vásárlásnál be tudok váltani legfeljebb a termék árának 30%-ra. 42,90$*0,7=30,03$ így a végösszeg.
Az akku csere jó felvetés, én is gondolkodtam már rajta. Abban reménykedem, hogy nem ragasztották, csak szorosan tart.
A K18 nem rossz, de ettől mindenképpen kisebbet szeretnék. Igazából ez a téglatest szerű kialakítása az egyik ami megfogott.
A 3. LED egy UV LED, amivel például a papírpénz eredetiségét tudod egy pillanat alatt leellenőrizni. A piros LED is jól jöhet, például ha út szélén kell sétálni. De ez már mindenkinek a fantáziáján múlik. -
krisztianAMG
senior tag
válasz
arti1121 #25163 üzenetére
Szerintem még senki, az ára miatt.
Nekem is nagyon tetszik, szemezek vele már egy ideje, de még nem szedtem rá magam. Tetszik az új Convoy L6 is, de be kellett látnom, hogy azt úgysem használnám ki... Még a kimaxolt C8-at is csak nagyon ritkán veszem elé azért, mert valóban szükség van rá. Arra pedig sajnálok ennyi pénzt, hogy csak a fiókban legyen befóliázva... Akkor már inkább a SNG3, ami egy megbízható társ lesz a mindennapokban. Úgy számoltam, hogy pontokkal kicsivel 30$ alá levihető az ára, szóval ha összejönnek a pontok, meg is rendelem. -
krisztianAMG
senior tag
Nem ez az egyetlen ilyen lámpa, a JetBeam Mini-1 is ugyan ezt tudja 17,15$-ért, múlt héten pedig 17 alatt volt. Valaki rendelt is akkor innen a topicból.
Ráadásul ez ugyan az a tucat, mint pl. a MecArmy illumineX - 2 Ss, csak más felirat van rászitázva. Még a promó képek is ugyan azok... -
krisztianAMG
senior tag
Gearbesten már rendelhető a Fenix UC01 10,50$-ért.
Új (legalábbis számomra) Nitecore töltő, ami már 3A-rel is tud tölteni.
Plusz a Nitecore Tube-ból megjelnt egy UV LED-es verzió is.
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
WestBam #25001 üzenetére
Azért ez az apróság nem semmi, ugyanis a leírás alapján, a 100mAh-s akkujával 6 órán keresztül képes 140 lumennel világítani, 8-cal pedig akár 30 órán keresztül.
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
Avicularia #24995 üzenetére
Én talán hézagoló mágnesekkel oldanám meg a töltését.
Mindenképpen számolj majd be tapasztalataidról!
-
krisztianAMG
senior tag
Nemrég keresett valaki 20$ alatt kulcstartó méretű lámpát: JETBeam Mini-1
130 lumen, 16,29$ + beváltható pontok. -
krisztianAMG
senior tag
válasz
hpsafl #24874 üzenetére
A triplásítás most elmarad, inkább máshová csoportosítom az árát. A drivert azért kicserélem egy BLF DD-re, mert annak sokkal jobban tetszik a módkiosztása (na meg hát azért csak ne legyen gyári
).
A triplásítás alsó hangon is 10k, akkor már inkább teszek hozzá egy keveset, megvárom, hogy megjelenjen GB-en az L6 + kupon tőled. -
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
Misser #24605 üzenetére
Nekem maga az XP-L + UV + piros LED kombináció jön be nagyon. A Tube-ot a múltkori 4$-os akcióban majdnem megrendeltem, de annyit tud a telefon is, és az is mindig nálam van...
Mondjuk az is jó lenne, ha Gearbesten max 25$ lenne az akciós ára + lehetne rá pontokat beváltani.
-
krisztianAMG
senior tag
Ma megjöttek a HG2 akkuk, és az imént értem haza a "próbaútról". Nagyon komolyak ezek az akkuk, itt már érezni a teljesítmény. A második 45 másodperces DD kör után már nem csak kézmeleg volt a C8.
Holnap összehasonlítom a gyári C8-al is a fényét, és megpróbálok használható képeket készíteni.
Sajnos egyelőre csak az OP refit tudom használni, mert az SMO-hoz még nem érkeztek meg a fehér szigetelőgyűrűk. -
krisztianAMG
senior tag
válasz
hpsafl #24587 üzenetére
Erre a CooYoora átcimkézett MecArmy kulcstartóra nem lesz 20$ körüli (alatti) kupon?
Nézegettem ezeket a tríciumos kulcstartókat is, de az olcsóbakkal nekem valami nem kerek. A trícium felezési ideje 12,5 év, ezért szokták 25 évre specfikálni (óráknál is). A drágábbaknál ezt a 25 is tüntetik fel. De ezeknél az olcsóknál szerintem valami trükközés lesz, szvsz valami más anyagot használnak, nem tríciumot.
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
WestBam #24501 üzenetére
Én az enyémet még anno szétszedtem, abban egy ilyesmi védőáramkör volt. Szvsz valamelyik cella adta meg magát benne, nem zárlat okozta. Babrálni nem igen hiszem, hogy fogom ezt már, nem hiányzik, hogy a következő a kezemben kezdjen el izzani.
-
krisztianAMG
senior tag
Ezt a képet az imént kaptam az unokaöcsémtől.
Egy eBay-es Solarstorm X2 akkupakkja.Szóval csak óvatosan mindenki, akinek van ilyen otthon. Nem volt sem töltőm, sem terhelés alatt, egyszercsak elkezdett izzani.
-
-
krisztianAMG
senior tag
Everbuyingon találtam egy fejlámpát, ami külsőleg egy az egyben megegyezik a a Gearbestes Crealent CH10-zel, viszont csak 9,73$-ba kerül, amiből még lejöhet a regisztrációért kapott 100 pont (=2$). A kérdés már csak az, hogy valóban egyformák, vagy itt is kínai másol kínait. Bár 7,73$-ért lehet, hogy egy próbát megér...
-
krisztianAMG
senior tag
Gearbest telefonos alkalmazáson keresztül 4db Panasonic NCR18659B csak 13,29$ (pontokkal 9,31-re levihető).
Nitecore Tube pedig csak 6$, pontokkal 4,21$. -
krisztianAMG
senior tag
válasz
Kozy10 #24378 üzenetére
Köszönet mindenkinek, az LG lesz a befutó.
Ma megérkezett a maradék alkatrész is a moddolt C8-hoz. A gyári helyett BLF drivert, Noctigon XPL HI LED-et, AR bevonatos üveget, zöld szigetelő gyűrűt, az SMO mellé egy OP reflektort, és a kapcsolóhoz egy mágnest kapott. Raknék fel képeket is, de a telefonomon elszállt a kamera. A hétvégén ha minden jól megy, kapok kölcsönbe tükrös gépet, ha lenne rá igény, készíthetek a lámpáról is pár képet.
Az AR bevonat nagyon pöpec, tényleg olyan, mintha nem is lenne a refi előtt üveg. Este kipróbálom mennyi különbség van a OP és az SMO reflektor közt. Az akkukat csak az imént rendeltem meg, úgyhogy a LED képességeit egyelőre nem tudom teljesen kiaknázni.
Azokhoz, akik használnak mágnest a kapcsolónál: hogy szoktátok rögzíteni, hogy ne essen ki? Mert nem szorul bele túlságosan...
-
krisztianAMG
senior tag
Szükségem lenne két darab, 10A leadására képes 18650 akkura, 3000mAh körüli kapacitással. Ki milyet ajánlana? Amit kinéztem az nincs raktáron, és a GB nem tudta megmondani, hogy mikor lesz újra...
-
krisztianAMG
senior tag
Használ valaki Banggoodos puskára való lengőkapcsolót?
Szükségem lenne egy olyan hostra/lámpára, ami ezzel kompatibilis, és az sem lenne hátrány, ha a Convoy C8 reflektorával is csereszabatos lenne.Egyik ismerősömnek nagyon tetszik a Convoy C8-am, de neki fontos lenne a lengőkapcsoló. Mivel a Convoyhoz nem találtam, megrpóbálok egy gagyit Convoy-sítani.
-
krisztianAMG
senior tag
Durva, hogy mire képes az XPL HI LED. Ez már valódi fénykard.
Kár, hogy nincs itthon nagyáramú akkum, és még csak rendelni sem tudok az akkumizéria miatt. Képek és részletek majd később, ha meglesz minden alkatrész.
-
krisztianAMG
senior tag
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
krisztianAMG #24074 üzenetére
Naaa, ne legyetek lusták, mérjetek rá nekem erre!
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
Avicularia #24107 üzenetére
Globális a szabályozás (legalábbis EU-ra mindenképp érvényes). Április 1-jén lép érvénybe a szabályozás, de szomszéd topicban sokan panaszkodtak, hogy már most visszafordították a csomagjaikat. Li akkukat már jó ideje csak TN-el lehetett rendelni, mostantól már teherszállító repülőkkel sem fog lehetni (tán csak katonai gépekkel). És mindezt a nemzetközi pilóta szakszervezet (vagy mi a fene) érte el, mert több szerencsétlenséget is bizonyítottan Li akkuk okoztak.
Gondolom, amíg nem tisztázódik a helyzet, és nem oldják meg a hajókkal való szállítást, marad az akkuválság, és minden "Out of stock".
-
krisztianAMG
senior tag
Használ valaki Samsung 2600mAh vagy Panasonic 3400mAh-s cellát a BLF A6 lámpájához? Arra lennék kíváncsi, hogy mennyi áramot vesz fel a lámpa ezekből a cellákból. Nagyon hálás lennék, ha valaki rámérne.
Btw, Banggoodon a fekete BLF A6 csak 24,99$. "Promo" logós, tehát pontokat vagy további kupont nem lehet hozzá beváltani.
-
krisztianAMG
senior tag
Meg tudná mérni valaki, hogy mekkora csillag fér a Convoy C8 New Edition-be? Az enyém sajnos most nincs nálam.
-
krisztianAMG
senior tag
Convoy BD széria? Például BD01.
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
Pttypang #23586 üzenetére
A LED-et nyugodtan kötheted 3V-ra, áramkorlát nélkül is. Az a kínai csoda úgy sem fogja akarni, hogy a névleges áramot áttuszkold rajta (csak jóval nagyobb feszültség ellenében, ami akár közel 4V is lehet).
Nem tartom valószínűnek, hogy a LED adta volna meg magát, szerintem csak valamelyik forrasztás engedett el. Menj át az összes forrasztáson, szerintem be fog indulni. Ha mégsem, akkor FT-ről egy új driver... -
krisztianAMG
senior tag
válasz
#46372352 #23233 üzenetére
Nem. A LED chip egy réz pill-en helyezkedik el, amihez csatlakoznak a driver vezetékei. Ezek a vezetékek rendben vannak, viszont a LED chip kontaktjai, amivel a pillhez csatlakozik, elengedtek.
Ezen a képen látszódik a 3 apró kontakt:
Más: Bangoodon találtam egy fejpántot, ami az S2+ tulajoknak jól jöhet: [link]
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
Ciccuka #22977 üzenetére
Ezeket az állításokat egyébként mire alapozod? Hasonlót már sokszor olvastam tőled, különbőző topikokban, amiket hadonló magabiztonsággal hirdetsz, és az amatőr kérdező számára nagyon megtécesztő lehet. Az nem elég, hogy láttad már itt a fórumon linkelve...
Szimplán egy jó tanács, hogy jobb lenne ezzel felhagyni. Többet olvasni és kevesebbet írni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest