- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Renderképek a Z Fold8 friss specifikációja mellé
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Terminálba:
sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade
Így sem frissít? Az a szar frissítéskezelő nekem is ezt írja ki, hogy csekkoljam a kapcsolatot, mert néhány tárolót nálam sem tudott elérni. De én mondjuk sosem használom, mindig terminálból frissítek, ott nincs rinyálás, akadás, fagyás...

Igen, a Chrome több folyamatban fut, stabilitási okokból (is), így nem omlik össze olyan könnyen (elméletileg
). Elvileg ki kell lőni az összeset, de lehet, hogy a fő folyamat kilövi magával az összeset, viszont nem biztos, hogy a system monitor részletezi a chrome folyamatokat (hogy melyik micsoda).Megpróbálhatod terminálból kilőni a killall paranccsal, pl.:
killall chrome (vagy ami a konkrét neve a folyamatnak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Elvileg ki kell lőni az összeset, de lehet, hogy a fő folyamat kilövi magával az összeset, viszont nem biztos, hogy a system monitor részletezi a chrome folyamatokat (hogy melyik micsoda).