Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Új háttérbiztonsági frissítési rendszert kaptak az Apple cuccok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
Hellosztok!
Egy ideje már használom ezt a rendszert, nagyon megtetszett. Egyelőre csak HDD-n van fent, de még így is elég gyorsan bootol. Egyszer feltettem SSD-re is, egészen félelmetes boot időt produkált tőle. Egyelőre még nem "merem" használni SSD-n, mert ahogy egyes leírásokat olvasgattam eléggé "hegeszteni" kell, hogy az ssd-nek is jó legyen hozzá. A win alatt a wines driverek ezt auto megcsinálják. Szóval él bennem a para, hogy elküldi az örök bitmezőkre a rendszer az SSD-t... De lehet tévedek. Szerintetek?
Másik: igen, látszik, hogy nincs hardveres gyorsítás alapvetően a rendszer alatt, de amióta átváltottam Compiz ablakkezelőre, azóta redukálódott a CPU használat.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora AC16251 RTX5070 Részletfizetés megoldható. Beszámítás lehetséges
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest