- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
"ez a tipusu 'beszelgetes' a tarsadalom egyik fo tonkretevoje, lenyeben ez vezetett oda, amit most akar Magyarorszagon, akar az USA-ban lathatunk"
Inkább a szovjet troll farmok és a KGB hathatós konteó és antivaxer terjesztése vezetett ide. Világbajnok módon voltak képesek az interneten és szociális médiákon keresztül, a nyugati világ erre fogékony polgárait mindenféle áltudományos, konteós, illuminatis, lapos Földes marhasággal megetetni, majd beporozni még némi keresztyén maszlaggal is a minél nagyobb szektás hatás kedvéért. Ennek eredményét látjuk inkább. Amit Te említesz, az is egy létező jelenség, de ez a fajta öncélú kommunikáció mindig is az emberi természet része volt, gyakorlatilag mindenkinél -még azoknál is, akik másokban már felismerik-, ha csak ez lenne a gond, már régen ide kellett volna jutni. Szerintem ez inkább csak egy eszköz. De tény, hogy hatékonyan használják.SB lelépett külföldre, tehát nála nem nagyon áll meg, hogy bizonytalan lenne és csak azért mondja. Én inkább azt látom ebbe, ami miatt én is mondom: Látom külföldön -kvázi második otthonomban, Spanyolországban-, mennyire más, mennyivel jobb kint minden. Még úgy is, hogy ott is nagyon sok a gond. Mégis ég és Föld a mindennapok szintjén!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest