- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiédetis
senior tag
Nem volt és nem is lesz PHEV kocsim, mert én biztosan nem tökölnék a töltéssel.
Szerintem próbáltam levezetni a dolgot, miért gondolom azt, hogy kisebb része lesz tudatos töltős, mint az, aki max este ha beparkol, akkor tölti vissza. De mivel napközben ha csak nem 5-10km-t megy, a hatótáv kevés lesz neki és ideje arra, hogy lassan töltögessen.... Szóval nem.
Az is világos, hogy nem tudják megmondani, mennyi a "haszna" a PHEV-nek terhelés szempontjából. Ha eltörlik a zöld rendszámot és a hozzá kapcsolódó kedvezményt, ez lehet indok.27 milla egy PHEV?
Erre most mit mondjak? Jó vétel. Mondjuk nem is ér többetHa hosszabb útra mégy, melyik kocsival indulsz neki? Mert tölteni nem fogod, csak cipeled a plusz súlyt és többet fogyaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest