- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Bash
őstag
Mazlee!
A GSpot-ban a legalsó ablakban (DirectShow Render) nyomd meg a Render gombot. Ez szimulálja a lejátszást. A Status-nál kiírja, ha valamilyen probléma van. Korábban is írtam, hogy nem elég, ha minden codec fenn van, egyéb hibák is előfordulhatnak. Az egyik leggyakoribb, ha pl. valamilyen p2p hálózatról letöltött fájl nem jött le teljesen, hiányzik belőle valamennyi. A GSpot ezt is megmondja a File ablakban a Size illetve a Stat mezőben kiírja, hogy Truncated ...MB. Ha ez az eset áll fenn, és avi fájlról van szó, akkor használd a DivFix nevű programot.
Remélem segítettem. -
Bash
őstag
Szerintem nincsen szükség semmilyen codecpack-re, mert tele vannak sok felesleges dologgal, amik valamit mindig elrontanak az addig működő rendszeren. Régebben én is sokat szívtam a kodekek miatt, de ma már nincsenek ilyen gondjaim.
Szerintem egy divx, xvid, mpeg (ezt a legtöbb DVD lejátszó program alapból telepíti) és ac3-as kodekeken kívül nincsen szükség semmi másra. Ezekkel minden elmegy.
Ha mégsem menne valami, an egy segédprogram, GSpot. Ez kiírja, hogy milyen kodekek szükségesek az adott videó lejátszásához, de ez még nem elég. Van benne egy renderelő rész is, ami azt szimulálja, mintha egy lejátszóval indítottad volna el. Itt is lehetnek kisebb problémák, a leggyakoribb, hogy hiányzik a fájl végéből valamennyi. Itt megtalálhatod a programot: [L]http://www.headbands.com/gspot/[/L]
Ha bármilyen kérdésed vagy problémád adódna, szívesen segítek.
Sok sikert!
Aktív témák
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest