- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Aktív témák
-
rog
addikt
sokan irjak, hogy milyen roszak a codec packok. nem inkabb a hasznalata okoz problemat nekik? egy jatek installjakor se szokas esz nelkul a next gombot nyomkodni. akkor egy ilyen rendszer-komponenesek installalasat vegzo tool-nal foleg nem.
pl a nimo codec pack installalasakor nagyon egyeszeruen ki lehet valasztani, hogy mit rakjon fel.
harom x-et kell odabigyeszteni: xvid,dvix5,ac3. majd csak ezuten next gombot megnyomni, es kesz.
vagy en latom rosszul? -
ocso
tag
Hi!
Kajak utálom a Codec Pack-okat. Elég sokat szívtem én is velük.
Az ACE codec pack-ben lévő AVICodec.exe is megmondja a codec-eket a filmről.
Na a lényeg, hogy nekem XP alatt csak DIVX 5.0.5 és Xvid plussz AC3 van fennt, de minden megy. W2K alatt pedig a packokkal 'dolgoztam', de ott aztán a videó konvertálás pixel tengerrel, VCD írása fejtetőn, meg ilyenek. :D -
BlueGold
csendes tag
A Codec Pack-okért én se rajongok helyettuk ajánlanám a következőket:
1. Divx 3.22 + Rádium MP3
2. Divx 5.05
3. Xvid
4. DivxG400 ( felírathoz )
5. Iviaudio.ax + mpgaudio.ax ( AC3 hang )
6. OggDS ( Ogm video-hoz )
7. Power DVD 4.0 ( SVCD + DVD )
Ezekkel én minden filmet letudok játszani. -
jeges
senior tag
mostanság kezdtem használni a gordianknot kodekpack-jét
átláthatóbbnak tartom, mert bár ''pack'', a kodekeket külön rakja fel, így külön uninstallhatók (és persze a telepítéskor is rákérdez külön-külön)
gyakorlatilag a korábban említett kodekek (kivéve linux:DDD) -
d750
csendes tag
Én Uhu Linuxot használok video nézésre, mert a windows-t minimum belassítja egy kicsit bármelyik kodek. Meg legalább multi op.rendszeres a gép és 2,5 GB plusz csak akad már manapság bármelyik gépen.(és ez akármilyen is, legalább ingyen van:DD)
-
Bash
őstag
Mazlee!
A GSpot-ban a legalsó ablakban (DirectShow Render) nyomd meg a Render gombot. Ez szimulálja a lejátszást. A Status-nál kiírja, ha valamilyen probléma van. Korábban is írtam, hogy nem elég, ha minden codec fenn van, egyéb hibák is előfordulhatnak. Az egyik leggyakoribb, ha pl. valamilyen p2p hálózatról letöltött fájl nem jött le teljesen, hiányzik belőle valamennyi. A GSpot ezt is megmondja a File ablakban a Size illetve a Stat mezőben kiírja, hogy Truncated ...MB. Ha ez az eset áll fenn, és avi fájlról van szó, akkor használd a DivFix nevű programot.
Remélem segítettem. -
jojojo
senior tag
Nálam csak ezek vannak fenn :ffdshow+ac3filter+vobsub mégis minden filmet megnéztem még idáig.
-
Bash
őstag
Szerintem nincsen szükség semmilyen codecpack-re, mert tele vannak sok felesleges dologgal, amik valamit mindig elrontanak az addig működő rendszeren. Régebben én is sokat szívtam a kodekek miatt, de ma már nincsenek ilyen gondjaim.
Szerintem egy divx, xvid, mpeg (ezt a legtöbb DVD lejátszó program alapból telepíti) és ac3-as kodekeken kívül nincsen szükség semmi másra. Ezekkel minden elmegy.
Ha mégsem menne valami, an egy segédprogram, GSpot. Ez kiírja, hogy milyen kodekek szükségesek az adott videó lejátszásához, de ez még nem elég. Van benne egy renderelő rész is, ami azt szimulálja, mintha egy lejátszóval indítottad volna el. Itt is lehetnek kisebb problémák, a leggyakoribb, hogy hiányzik a fájl végéből valamennyi. Itt megtalálhatod a programot: [L]http://www.headbands.com/gspot/[/L]
Ha bármilyen kérdésed vagy problémád adódna, szívesen segítek.
Sok sikert! -
L3zl13
nagyúr
Radius tudtommal free. Csak azt nem tudom legális-e, vagy a Fraurnhoffer hack-elt verziója. Fraunhoffert is lelni a neten, de az már bitosan warez kategória.
-
L3zl13
nagyúr
Általában a divx filmek hangja mp3 tömörítésű. Szóval filmekhez is. (Sőt főleg ahhoz, mert pusztán mp3 lejátszásra van sokkal jobb program is amihez nem kell külső kodek.)
-
tozso
tag
Ace Mega Codeck Pack legfrissebb változata + Koala player és minden film lejátszható rajta.
-
Mazlee
aktív tag
Nekem a Gspot irta hogy minden oké mégsem ment a film. aztán a szimpla 5.0.5pro Playa lejátszotta...
viszont van amit ez sem. :O -
Notes
senior tag
Fejből nem tudom a címét, de az otthoni gépemen van egy tuti kis program ami megmondja egy fájlról hogy milyen codec kell a lejátszásához. Azt az EGY codecet letöltöm és kész. Ennyit a mindenféle codec pack-ekről. :D
-
Szeke
senior tag
A legnagyobb, 46 megás ace codecpack szerintem jó mindehova, eddig minden filmet sikerült vele lejátszanom... De más codec nem lehet fenn mellette, mondjuk felesleges is
-
L3zl13
nagyúr
Én még felnyomnék mellé egy mp3 kodeket, meg az OGM filtert és kb ennyi.
-
Rox
tag
o.k. eddig:
xvid - [L]http://www.roeder.goe.net/cgi-bin/fetch?file=XviD-04102002-1.exe[/L]
Ac3 - [L]http://dvdzona.host.sk/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=185[/L]
Divx 5.05 - [L]http://www.doom9.org/Soft21/Codecs/DivXPro505GAINBundle.exe[/L]
Ezek együtt már elegen vannak? -
jeges
senior tag
azért nem árt valami, ami svcd-t kezeli (mpeg2 dekóder), bár asszem, pl windvd is tartalmaz ilyesmit
-
Rox
tag
Amint a fenti cím is bizonyítja, elegem van a codec packok feltelepítéséből, majd leszedéséből. Ha egy film megy az AceMCP-vel, jön egy másik, ami csak a Nimo-val hajlandó futni. Divx 5.05-ön kívül mit tegyek még fel helyettük?
Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest