- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Hát ízlések és pofonok
Én CoD4-re nem tudok rosszat mondani. Bár a 2-vel nem keveset játszottam... Gothic3 belső nézete? Nekem új
Viszont az NFS-széria tényleg érdekes. A PS egy rakás szar,a Carbon sem az igazi,bár a MostWanted és a Porsche Unleashed díjnyertes.Nade ne több off
Aludni vagy városok fogadójában tudsz(10-20 arany) vagy banditák táborát keresd,irtsd ki őket és ott lesznek az ágyak
De ez veszélyes. ha egy vámpír megharap alvás közben,akkor bizony átváltozol,nincs mese. Én menteni szoktam ilyen előtt,és akkor nem lehet gond.
Ha valami zöld,akkor az azt jelent hogy valamilyen varázslat/varázstárgy/lötyi felturbózta ideiglenesen vagy akár állandóra is.Ugyanez jelen van pirossal is. Akkor valami leöle néhány pontot,de ugyanígy működik
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest