Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Bretonnal kaszabolni nem olyan egyszerű feladat
Bár megoldható,de 2. szinten sztem meghalás
Amúgy én is most kezdtem egy ilyen karaktert(csak custom class-os) és a kaszabolás nemkem se megy......ezerrel levarázslok mindnekit!!!! 
FPS-előélet nem mentség!! Én is nyakig bennük vagyok
Obli azok után már kikapcsolódásnak számít.Küldetések között nem kell kapkodni,úgyis annyi van hogy sosem végzel Én a fő karakteremmel már durván 130 órát játszottam és még mindig hátravan a küldetések kb 1/4-e, 1/5-e és a világ felét kell még felfedeznem
Alvásjel amúgy az a hülye napocskás nyilacska
A fő ikonok mellet(lent) jobbra fog megjelleni. És a Tab-os infok sztem azért tudnak segíteni.A lakhelyekről annyit hogy van a 2 fő,mint Frostcrag Spire(személyes kedvencem) és a Deepscrow Hollow(nem biztos h így kell írni) A Frostcrag egy ilyen örökség vmi varázsló ősödtől. Kell jópár ezer pénz hogy berendezd,de cserébe az egyik legjobb mod a játékban sztem. A Deepscrow-izé pedig egy ilyen született főgonosz-tanya. Szintén sok ezer kell.hogy berendezd,de abban is van majd minden mi szem-szájnak inegere és a gonoszkodáshoz kell
Külön vérkút is van,ha vámpír lennél esetleg....A Dunbarrow Cave pedig nem is olyan komolyabb lakhely,bár tény hogy a tiéd...Pár ezer és az is be lehet rendezni. És lesz ott jópár emberke is: a saját kalóz sereged. Minden héten el tudod őket küldeni rabolni és hoznak neked jó kis pééénzt. Nameg egynéhányuknál egész jó varázslatokat lehet venni - Bretonnál ez nem hátrány. Bár a Frostcrag Spire-ben csináln is tudsz

Nemtudom kimaradt-é valami. Ha igen vagy nem tiszta valami akkor szólj

És Boldog Új Évet neked és minden topic-lakónak!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Corsair Void Elite Surround Bolti ár:32k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Casio G-Shock Nano DWN-5600 ring watch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár megoldható,de 2. szinten sztem meghalás
Amúgy én is most kezdtem egy ilyen karaktert(csak custom class-os) és a kaszabolás nemkem se megy......ezerrel levarázslok mindnekit!!!!
Obli azok után már kikapcsolódásnak számít.