- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Új színváltozatot kapott a Redmi Note 14 Pro+ 5G
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #2482 üzenetére
Alchemy-re csak Frostscrag spire-ban szoktam gyúrni, csak úgy próbálgatom össze az elemeket.
Talám Systemroot majd jár erre, aztán megmondja, miért nem tudok felmenni a kastélyba, meg miért "öröknyitós" az a láda. Aztán a csapatom meg csak 2000 aranyat keresett.
Grat kösz. Én nem hagytam túlélőt, főleg, hogy a cuccossal fordulókat követően mindig előbújt még pár, meg egyre tovább is mentem. Te is hagytad Morag Balt megpusztulni, és van jó rucit? Ha hagytál élőt: menj vissza!
Elmentem gyakni messze nyugatra, hogy nőjenek végre a skilljeim, hát, az auróraiak barlangja az megint kőkemény volt, főleg, hogy kupacban jönnek 3-an, 4-en is. Viszont a maradék Weykund kavicsokat is összeszedtem (most már valami 65 kilónyit cipelek, ideje lesz félrerakni párat mágikus feltöltődéshez - tényleg, majd megnézem, lehet-e gombra tenni), főleg, hogy végre tudom használni a telekinézist. Viszont a Razornak gyorsan kifogy az a rengeteg mágikus energiája. Kár, hogy Warlakot semerre sem találni.
Viszont kelet és nyugat is nagyon üres szerintem a térképen, alig találni arrafelé valamit. Régebben tele voltam trollzsírral, most meg, amikor kéne az egyik daedrának nincs egy gramm se, pedig van minó, meg ogre, meg daedra, meg minden más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Opel topik
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest