Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz hoffman_ #2482 üzenetére

Alchemy-re csak Frostscrag spire-ban szoktam gyúrni, csak úgy próbálgatom össze az elemeket.
    Talám Systemroot majd jár erre, aztán megmondja, miért nem tudok felmenni a kastélyba, meg miért "öröknyitós" az a láda. Aztán a csapatom meg csak 2000 aranyat keresett.
    Grat kösz. Én nem hagytam túlélőt, főleg, hogy a cuccossal fordulókat követően mindig előbújt még pár, meg egyre tovább is mentem. Te is hagytad Morag Balt megpusztulni, és van jó rucit? Ha hagytál élőt: menj vissza!
    Elmentem gyakni messze nyugatra, hogy nőjenek végre a skilljeim, hát, az auróraiak barlangja az megint kőkemény volt, főleg, hogy kupacban jönnek 3-an, 4-en is. Viszont a maradék Weykund kavicsokat is összeszedtem (most már valami 65 kilónyit cipelek, ideje lesz félrerakni párat mágikus feltöltődéshez - tényleg, majd megnézem, lehet-e gombra tenni), főleg, hogy végre tudom használni a telekinézist. Viszont a Razornak gyorsan kifogy az a rengeteg mágikus energiája. Kár, hogy Warlakot semerre sem találni.
    Viszont kelet és nyugat is nagyon üres szerintem a térképen, alig találni arrafelé valamit. Régebben tele voltam trollzsírral, most meg, amikor kéne az egyik daedrának nincs egy gramm se, pedig van minó, meg ogre, meg daedra, meg minden más.

Új hozzászólás Aktív témák