Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    félisten

    válasz Crus #7954 üzenetére

    Nyugodtan ajánlgathatod a nagyobb élményed, láthatóan mindenki szarik bele. :D

    Nehézség témában a From palettán, a DeS classic áll a 2. helyen a Sekiro meg az elsőn.

    Nem. Mint a trófeák példájából látszik belesimul az átlagba, Bloodborne, Sekiro emelkedik ki, illetve Elden Ring a könnyebbik oldalon. Inkább az látszik az eddigi kommentjeidből, hogy neked volt nehéz, ezért megtaláltad azt a közeget online, ami szintén így gondolta és ezzel próbálod magyarázni a saját tapasztalatodat.

    ...holott csak le kéne ülni és végig kéne tolni az Eldent melee-ben mindenféle garantálom, hogy más és teljesebb élményt fogsz kapni, amit soha nem felejtesz el.

    Nagyjából másfél tucat végigjátszáson vagyok túl három platformon és épp csak a bare fist maradt ki, szóval elég jó rálátásom van a témára. Ha neked nagyobb élmény a több szenvedés meg a solo közelharc a gank bullshit ellen ám lelked rajta, de ez nem lesz egyetemes igazság minden játékos számára. Ezt kéne elfogadnod, de nem fogod, most már csakazértsem alapon. :)

    A másik gond egy részükkel, hogy sokan one shot sorcy buildekkel nyomulnak, ami lássuk be: gay.

    Ez így kb. le is írja, mennyire lehet téged komolyan venni. :D Itt egy óriás játék, ezernyi lehetőséggel és te azt prédikálod, hogy mindenki menjen szépen karddal, kaszával, mert az ám a nagy élmény, aki máshogy meri az b*zi. RL1-gyel kapcsolatban meg ne írkálj inkább pls, mert láthatóan fogalmatlan vagy, ahogy a summonokkal kapcsolatban is.

    No komment innentől, elég volt ebből a szánalomcunamiból.

    [ Szerkesztve ]

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák