- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
tuctuc
aktív tag
Mondjuk amíg a sok madár 24-25k körül vesz sima 6600at, addig valóban nem kell elsietned az eladást. Kérdés, hogy megéri-e az AIW, amit venni akarsz, vagy inkább megtartod a kártyád, ha nem megy el az általad elképzelt összegért, és veszel egy jobbfajta tv-tunert mellé.
-
isapeti
aktív tag
Írtam másoknak is, ne félj. Az arcodból nyugodtan visszavehetsz egy pöttyet, nem adtam okot ilyen viselkedésre. Az első hozzászólásomtól kezdve bunkózol, és össz-vissz ennyit kifogásoltam, mint már írtam korábban. Szvsz a boltos párhuzam a nevetséges, nem a 25K-s ajánlat (pláne, mivel tényleg ennyiért mennek ezek a karik használtan, ráadásul garit sem adsz, stb...), de én is lezártam a témát, isten ments, hogy tovább húzzuk egymás idegeit.
-
isapeti
aktív tag
Egy szóval sem mondtam, hogy neked oda kell adnod ennyiért!!! Egyedül azt kifogásoltam, hogy úgy tettél és olyan hangnemben válaszoltál az ajánlatomra, mintha valami nevetséges összeget írtam volna. Ha körülnézel a többi topikban, ilyen áron mennek ezek a karik, ha tetszik, ha nem. Az érvem pedig a hétvégén megvett másik kari volt.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest