Aktív témák
-
nemtommi
senior tag
up!
-
tuctuc
aktív tag
Mondjuk amíg a sok madár 24-25k körül vesz sima 6600at, addig valóban nem kell elsietned az eladást. Kérdés, hogy megéri-e az AIW, amit venni akarsz, vagy inkább megtartod a kártyád, ha nem megy el az általad elképzelt összegért, és veszel egy jobbfajta tv-tunert mellé.
-
Rent
senior tag
inkabb megvettem giannitol 3honap garival 29,9 be
sapphiret 256mb ddr2 rammal szerelt+zalman zm80d (dual heatpipe os) +8memborda+op1.
[Szerkesztve] -
nemtommi
senior tag
27k az új ár. Gari csak a hűtőre van.
Ugyanitt eladó egy gari nélküli VGASilencer rev. 2 is, ára: 1,5k -
Kubbi
tag
szerintem 1 kicsit normálisabb, emberibb hozáállással, már elvitték volna a kártyát.
És anno, amikor én eladtam a 9500@9700esemet, gyári hűtéssel vették volna meg 16500ért, a zalman c bordával, meg örültem, hogy sikerült eladnom 17000ért... egyszerűen nem növeli meg a +hűtés a kártya értékét, sajnos... -
Loretto
veterán
#53-at én töröltem ''véletlenül'', Bash megelőzött... Elnézést
-
sebipayne
tag
Hi! 26k-ért engem is érdekel a Radeon 9800 Pro. Megvan még?
-
nemtommi
senior tag
Ráérek, és ami kártyát kinéztem, azt se nagyon akarják elvinni...
Azért az ajánlatoddal az 1. helyen állsz pillanatnyilag (azért csak pillanatnyilag, mert a helyzet fokozódik).
Amúgy többen is megkerestek telefonon, de talán egy kivételével mindenkinek sikerült felkeltenie, igy lövésem sincs kik lehettek. -
nemtommi
senior tag
válasz
kecsege666 #40 üzenetére
-
nemtommi
senior tag
válasz
kecsege666 #38 üzenetére
Nálam meg hibátlanul megy kettő is, lehet a hiba a userban van?
-
nemtommi
senior tag
válasz
kecsege666 #35 üzenetére
Legalább nevettem egy jót, köszi
-
nemtommi
senior tag
válasz
kecsege666 #30 üzenetére
Gari kipróbálási, gyári hűtőt megnézhetem, de ne vegyél rá mérget, hogy megvan. Én egy Zalmannal vettem, de az OP-1 hangjától megijedtem. Visszarakhatom rá a régi BIOSt, de miért is? (Nálam ATITool 2D-ben 350/300-on járatja, csak 3D-ben engedi rá az XT órajeleket. Csak nem érek rá már játszani sem, ezért kisebbre cserélem
)
-
Rent
senior tag
volt mar 9800prom aztan lett 6800gt de most penzhiany miatt asszem ujra 9800pro lesz, megvaltam jo aron 6800gt tol
de 256 megas lesz zalman hutessel 3 hogarival ddr2 ramokkal 30ba. -
nemtommi
senior tag
válasz
TrollMetal #28 üzenetére
rev.3-as van rajta, de ha kell valakinek, van itt a fiókban egy rev. 2 is, azt is felapplikálhatom
-
TrollMetal
aktív tag
Én most fogok venni egy 9800pro 128MB 256Bit tt Giant III hűtéssel (réz membordákkal) 27-ért!
Várj és kapsz jobb ajánlatot is! amugy meg akinek van esze nettó árba veszi meg ujonnan és akkor már télleg eléggé ocsó! de ezt nem mindenki teheti meg!
Vége: fogsz ezért többet is kapni csak várj!
Addig is upp a Sapphire 9800proknak! a tiednek is! én megvenném, de nekem 256Mb-os van! a másik meg ecsémnek karácsonyra!
Mégegyszer upp és türelem! amúgy a vga silencer az milyen rajt? rev2-es? nekem olyan van illetve most cserélem le zalmira! neked milyen?ű
ezt offba kéne? offba lesz! -
nemtommi
senior tag
up!
Ár továbbra is stabil 28k. -
Rent
senior tag
csupan valaszt adtam a kovetkezore:
''Az új kártyák 28k-s árát meg hagy ne kelljen már elhinnem''
ennyi. linkelj amikor arultam a 6800gt leadtekemet a kiskerarak.hun levo 2b 120 e 130 as arat kellett volna figyelembe vennem vagy a depon a hasonloan 100 feletti arakat??? linkelhetsz 50kst is.ebben nincs semmi bunkosag csupan valoban realis ha vki ennyit kinal es nem kell raformedni.
-
nemtommi
senior tag
up!
-
Rent
senior tag
2 ev gari
Sapphire Radeon 9800Pro 128MB TD
ATI Radeon 9800Pro, 128MB/256bit, TV, DVI 11415 2 év 23 900 netto
25 realis de szived joga, annyiert adni amennyiert te akarod.[Szerkesztve]
-
nemtommi
senior tag
Köszönöm mindenkinek az eddigi hozzászólásokat.
Viszont kérném a következőkben a hülyeségek mellőzését.
Tehát aki megint a 25k-s hasonlattal szeretne jönni, gondoljon bele, hogy ennyiért gari nélküli gyári hűtésesek mennek el. A karimon levő nem gyári hűtők (VPU és RAM) új ára együtt 5k, így talán nem pofátlanság érte 3k-t elkérnem.
Az új kártyák 28k-s árát meg hagy ne kelljen már elhinnem, amikor a legolcsóbb 9800 Pro a Connect3D 31k-ért.
Ja, és AGP-s AIW karit beszámítok, vagy ráfizetnék. -
Sickboy25
addikt
-
Rent
senior tag
foleg h 28 30 ert uj garisat kapni
25 pont a realis ara sztem.[Szerkesztve]
-
isapeti
aktív tag
Írtam másoknak is, ne félj. Az arcodból nyugodtan visszavehetsz egy pöttyet, nem adtam okot ilyen viselkedésre. Az első hozzászólásomtól kezdve bunkózol, és össz-vissz ennyit kifogásoltam, mint már írtam korábban. Szvsz a boltos párhuzam a nevetséges, nem a 25K-s ajánlat (pláne, mivel tényleg ennyiért mennek ezek a karik használtan, ráadásul garit sem adsz, stb...), de én is lezártam a témát, isten ments, hogy tovább húzzuk egymás idegeit.
-
nemtommi
senior tag
Ha annyian árulnak ennyiért, miért nem oda irogatsz?
Igen, azért írtam azt amit, mert nevetséges összeget írtál.
Ha nem tetszik az ára a kártyának, tovább lehet menni.
Bemész egy boltba, ott is elkezded mondani, hogy máshol egy hete olcsóbban vetted?
Ugye nem? Lehet mert ott is kiröhögnének (jobb esetben).
Légyszíves ezentúl kímélj meg az irományaidtól.
Téma lezárva. -
isapeti
aktív tag
Egy szóval sem mondtam, hogy neked oda kell adnod ennyiért!!! Egyedül azt kifogásoltam, hogy úgy tettél és olyan hangnemben válaszoltál az ajánlatomra, mintha valami nevetséges összeget írtam volna. Ha körülnézel a többi topikban, ilyen áron mennek ezek a karik, ha tetszik, ha nem. Az érvem pedig a hétvégén megvett másik kari volt.
-
Gery20
tag
Segítsük a többieket, 3dMark eredmények?
-
nemtommi
senior tag
28k?
-
nemtommi
senior tag
up!
-
nemtommi
senior tag
Jelenleg XT BIOS-szal, VGA Silencerrel, RAM bordákkal üzemel hibátlanul.
Akkor lesz eladó, amint találok helyette másikat, így nem írok árat, de ti addig is tehettek rá ajánlatot.
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Magisk
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Focal Chorus 726
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest