Aktív témák
-
isapeti
aktív tag
Írtam másoknak is, ne félj. Az arcodból nyugodtan visszavehetsz egy pöttyet, nem adtam okot ilyen viselkedésre. Az első hozzászólásomtól kezdve bunkózol, és össz-vissz ennyit kifogásoltam, mint már írtam korábban. Szvsz a boltos párhuzam a nevetséges, nem a 25K-s ajánlat (pláne, mivel tényleg ennyiért mennek ezek a karik használtan, ráadásul garit sem adsz, stb...), de én is lezártam a témát, isten ments, hogy tovább húzzuk egymás idegeit.
-
isapeti
aktív tag
Egy szóval sem mondtam, hogy neked oda kell adnod ennyiért!!! Egyedül azt kifogásoltam, hogy úgy tettél és olyan hangnemben válaszoltál az ajánlatomra, mintha valami nevetséges összeget írtam volna. Ha körülnézel a többi topikban, ilyen áron mennek ezek a karik, ha tetszik, ha nem. Az érvem pedig a hétvégén megvett másik kari volt.
Aktív témák
Hirdetés
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Háztartási gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest