- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
Aktív témák
-
Fercsa
senior tag
Szia
H/K gondolom megvan meg
ha igen tennek egy netto-10%-os ajanlatott
ami cirka 70-72k lenne.
ha megfelel holnap elis vinnem ,ha betudod jutatni a nagy varosba,
mivel holnap en is videkrol megyek es kivetelesn kocsival igy eltudnam hozni...
ha megfelel kerlek jelezd sms/tel-on
(szamot kuldok privibe) -
Lonsi
tag
Köszi nagyon rendes tőled, de inkább nem fájdítom a szívemet. Az az igazság, ha lecserélem az erősítőt, akkor a hangfalszettet is cserélnem kellene, mert egy magnat monitor 990-es szettem van. Aki viszont megengedheti magának annak csak ajánlani tudom, mert nagyon jó árban adod, mindenhol 100 ezer forint körül megy.
-
Lonsi
tag
Aszód mellett lakom. 50 Km-re Pesttől. Ha már bemennék Pestre, akkor vinném a cuccost is, de még mindig nem tudom érdemes-e, mert tegnap utánanéztem és csak jókat írtak róla, viszont ebben egy csomó minden nincs benne, ami az eggyel nagyobb tesójában. Gondolkodom még, lesz rá időm olyan beteg vagyok mint a dög. Köszi a képet
-
Lonsi
tag
Tudom, hogy nagy a különbség, ezért gondolkodom a dolgon, csak a kérdés az, hogy az 50 pengőt ki is fogom-e hallani
Pontosítsunk egy picit akkor. Mennyi garancia van rá pontosan, milyen színű? Úgy tudom ebből van fekete is, de még neten sem találtam róla képet. A hificity-n is te árulod egyébként ugye? Több kérdésem nincsen, jöhet a kivégzőosztag
-
Lonsi
tag
Rossz hír, az erősítő 2 éves és 1 hónapos. Vagyis már lejárt a garancia. Rosszul emlékeztem. A beszámítós árat egyébként garancia nélkül 35-re gondoltam legalább, anno 59.990-ért vettem és úgy tudom most olyan 54.000 körül van. Gondolkodj el a dolgon én is elmorfondírozok. Amennyiben esetleg megköttetnék az üzlet a szállításról is gondoskodni kellene, mivel Pesttől 50 Km-re lakom, de ez már részlet kérdés.
-
Lonsi
tag
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged