- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
róland
veterán
Szerintem meg van értelme. Ha angol a billentyűzete, elég gyorsan lehet az ékezetes betűk helyett ezeket a kódokat gépelni. A végén meg 1-2 csere és már szép is a WEB oldal kinézete.
PS.: Még mindig nem válaszoltál arra, hogy milyen is a Beretta hangja? Hol lehet meghallgatni? -
róland
veterán
Nem is a beírással van baja, hanem a megjelenítéssel. Szóval a notepad az a jegyzettömb, de gondolom, hogy win95 vagy későbbi verziót használ, így lennie kell WordPad-nek is (a korábbi kiadásokban Write). A WordPad pedig tudja a keresés-csere funkciót. Cserélni meg a1-ről á-ra is lehet. (Remélem nem cseréli ki a progi, de ha mégis akkor: a1-ről & a acute-ra (szóközök nélkül)).
Hogy is szól az a Beretta? :)) -
pip
aktív tag
Ezt mar betettem. Addig nincs is baj amig szerkesztem (notepad felejtve), amikor bongeszovel nyitom meg, akkor nincs meg a nyito kerdesben emlitett ket karakter, illetve sima ''o'' illetve''u'' van helyettuk. Lehet hogy szar a bongeszom? Valami regebbi verzioju IExplorer, ami a Win98SE resze.
-
pip
aktív tag
Kedves Kovacs Ur eppen ezt probalom elkerulni, hogy ne kelljen minden egyes ekezetes betu helyett ezeket a kodokat bepotyogjem, mar az is elgge lelassit hogy kell keresgeljem oket az US billentyuzeten. Valoszinuleg nem fogalmaztam meg eleg vilagosan a problemat. Mindenesetre nagyon koszonom a segitokeszseget.
-
pip
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest