- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
pip
aktív tag
win98SE-t hasznalok, van Wordpad, vannak ekezetes karakterek, a baj akkor van amikor megnezem az eredmenyt, azaz megnyitom az IE-el az oldalt. Sajnos mas bongeszovel nem tudom megnezni mert csak ez van telepitve. A honlap pedig meg csak a vinyomon van, eleg kezdetleges allapotban. Lehet hogy a Microsoft Word rendesen csinalja a karaktereket, de azt meg probalom nem hasznalni hacsak nem muszaj, mert neha rettenetes dolgokat general ha html-kent mentek. Frontpagem meg nincs mert regebi verzioju az Office-om. Letoltottem egy ''proba'' Dreamvawert, azzal meg nem volt lehetosegem kiprobalni, mert a regi jo cracker bevetesere ugy reagalt hogy ''trial period expired'' es most nem birom ujratelepiteni.
Miert nincs siros szmajli? -
pip
aktív tag
Ezt mar betettem. Addig nincs is baj amig szerkesztem (notepad felejtve), amikor bongeszovel nyitom meg, akkor nincs meg a nyito kerdesben emlitett ket karakter, illetve sima ''o'' illetve''u'' van helyettuk. Lehet hogy szar a bongeszom? Valami regebbi verzioju IExplorer, ami a Win98SE resze.
-
pip
aktív tag
Kedves Kovacs Ur eppen ezt probalom elkerulni, hogy ne kelljen minden egyes ekezetes betu helyett ezeket a kodokat bepotyogjem, mar az is elgge lelassit hogy kell keresgeljem oket az US billentyuzeten. Valoszinuleg nem fogalmaztam meg eleg vilagosan a problemat. Mindenesetre nagyon koszonom a segitokeszseget.
-
pip
aktív tag
-
pip
aktív tag
Megneztem, kosz, azt tudom hogy ez mukodik de kell legyen egyszerubb modja is. Eleg gaz minden betu helyere beirni ezeket a kodokat..... Olvastam valahol hogy be kell tenni a META reszbe valami charset=iso.... (nem tudom fejbol de betettem) es akkor minden OK, de nalam ugysem OK.
-
pip
aktív tag
Magyar karaktereket szeretnek hasznalni honlap szerkesztesenel, de nem tudom hogy. Elso lepeskent telepitettem a gepre magyar betuket, igy most szovegszerkesztoknel at tudom klikkelni a billentyuzetet magyarra. Nincs html szerkeszto progim, igy notepadot hasznalok, az viszont nem ismeri az ekezetes karaktereket. Probaltam Wordpadban, az felismeri, de nem jelenik meg a hosszu ''ü'' es ''ö'' amikor megnyitom a bongeszovel. Mi a megoldas?
Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest