Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, ezt az éjszakát is letudtam...
-
zeon.hu
nagyúr
Estét!
Irány Karcag, állítólag Tesco van soron ma. -
demars
addikt
Januárban szabi?? Valamit rosszul csinálok

Fütyi egy hét volt, főleg a vége az. Ma ( tegnap) Szombathelyen voltunk, öcsém kocsit akar venni, megnéztünk 6 kereskedést.
Ma pedig meló után irány Pest. Ott azért bővebb a kínálat, remélem találunk valamit.
Attól félek, ha lesz is megfelelő nem tudjuk elhozni
Sajnos a legtöbb ki van vonva a forgalomból ideiglenesen, szombaton meg nincs okmányiroda ( kormányablak). 
-
jó estét

6. éjszakám zsinorba, de ha hazamegyek 10 nap pihi vár, így ezt tartja bennem a lelket
-
-
jó estét az uraknak

-
zeon.hu
nagyúr
Pest felé, a pályán lerobbant a busz

Szerencsére fél óra alatt jött a másik. -
-
-
demars
addikt
Sziasztok!
Ma én is éjjelre megyek! Ünnepek alatt keveset lógtam itt, inkább kaja, pia ment
Remélem április közepe felé véget ér ez a xar idő aztán lehet kint ténykedni, mert már unom ezt a taknyos időt
Köd, eső, hó, sár, latyak... semmi napfény. -
Még négy nap itthon. De jó is lesz.

Asszem nem lesz mobil netem. Változtattak a szerződésen, így ha mégis akarnék, akkor külön meg kell rendelnem, olyan ~1500Ft / hó / 1GB, de nem emlékszem pontosan. Mondjuk a felét se használnám el, de ennyit nekem nem ér meg. Szóval ha melóban leszek, akkor el leszek zárva a PH-től és a külvilágtól, ahogy az elmúlt másfél hónapban is.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
fant0mi
üzenetére
Flotta topik.
Iqpro vagy Euroquatro az ajánlott.
(Ezeknél van csak adatkártya is) -
-
zeon.hu
nagyúr
Mindenki szabin van?

Ma 22.00-ra megyek Debrecenbe.
Remélem, hogy nem végzünk 5 előtt, különben ülhetek a buszvégen...
-
zeon.hu
nagyúr
Kezdődik a műszak

Úton Debrecen felé, onnan Miskolc, 4 körül kezdünk. -
fant0mi
őstag
válasz
Pulsar
üzenetére
Nem egy nagy kunszt egyebkent muszakilag megoldani egy felvagast. Dombovaron szerencsere mindenki keznel van.
Fugg persze a muszaki kialakitastol, hogy villanymotoros, vagy vonovezetekes, vagy helyszini allitasu.
A muszaki berendezesek ugy vannak kitalalva, hogy bizonyos reszeket kiveve ne szenvedjenek maradando alakvaltozast, altalaban igy is van.
Youtubeon keress ra a valtofelvagas szora, van egy 23 perces regi oktatofilm, erdekes.
A film elejen van egy kis tortenet is, az 1994-es nagy szajoli baleset is hasonlokepp indult, mint az 1960-as kisfilmben. -
-
-
-
fant0mi
őstag
Koszi mindenkinek, kaptam valami brutal gyogyszert, meg meg kell figyelni magam, ha a duzzanat megy ra a nyakamra, akkor azonnal a surgossegire kell menjek, mert akkor huzodik ra egyeb szervekre. Hat nem vagyok megnyugtatva...
flymi: hat mi tortent delelott nalatok? Elhagyod a helyszint reggel aztan a 17-es valtot meg kizarjak a forgalombol?

-
válasz
Pulsar
üzenetére
Egyesítés: Két vonatból csinálsz egyet. IC-knél van, legalábbis nálunk.
Megosztás: Pont az ellenkezője, egy vonatból lesz kettő.MTK-t nem tom. Nappalosban így "csak" 11-et dolgozunk, éjszakásban 13-at. Azért érezhetően megugrottak az óraszámok, ha nem is látványosan. Plusz szerintem be fog figyelni a fentebb leírt okok miatt még egy-két plusz műszak.
Mobil netem még mindig nincs, megpróbálom a héten elintézni, mert utána csak 15-ei héten fogom tudni. -
válasz
zeon.hu
üzenetére
ú, jobbulást mindkettőtöknek.
flymiMunkatörvénykönyv szerint nem úgy van, hogy nem lehet 12h-nál többet dolgozni egy nap?
mi az a 17:50-es egyesítés?demars júj de genyó a fog. Szerencsére így 37 évesen vagy egy tömött fogam, és egy hiányos, a többi ép, de az az egy hiányzó is adott szenvedést bőven. A tömött szerencsére mióta be lett tömve, nincs vele semmi gond.
-
-
válasz
zeon.hu
üzenetére
+fant0mi: Jobbulást nektek!
Este jövök egy laza 13 órás éjszakás szolgálattal. Január 1-től nappalos 6:00-17:00-ig, míg az éjszakás 17:00-6:00-ig van (17:50-es egyesítés miatt, állítólag).
7 éjszakásom és 5 nappalosom lesz Januárban úgy, hogy hó közepén lesz 4 nap szabim (kettő maradt tavalyról) , már most tele a bal tököm ezzel a hónappal. Már csak 1-2 plusz műszak (rendkívüli) hiányzik és akkor lesz teljes az örömöm. 2 tolvez kollégát műtenek, egy szabin van 2 hetet, 2 kocsirendező februárban elmegy. -
fant0mi
őstag
válasz
Pulsar
üzenetére
Jo estet!
Remelem jol indult az evetek.
Nekem szilveszter delutan bedurrant valszeg az egyik fogam, most ugy nezek ki, mint a keresztapa, de csak jobb oldalon.
Holnap megyek dottorehoz.
Elgondolkodom, hogy kene nyomni egy felest a Cataflamra, aztan gondolom beletojnak az egeszbe.
-
Jó estét mindenkinek

-
Jó estét, újra itt

-
-
válasz
fant0mi
üzenetére
hát kicsit. Nálunk úgy számolnak, hogyha kell valamire 10 ember, akkor 9 itt van. A tizedik az mindig jön meg megy. És akkor a szabadság, és betegállományokról ne is beszéljünk.
Szép estét mindenkinek

flymi Utalom = Utálom

Uh, még mindig nem oldódott meg a mobilnetes dolog? Nem tudsz váltani?zeon.hu Jobbulást kívánok

-
zeon.hu
nagyúr
Estét!
-
Este jövök gépkísérőnek. Az év utolsó éjszakás szolgálata.
Mióta nekem kell aggatni a csavarkapcsokat ebben a munkakörben (két műszak óta), kezdem érezni megint a vállamban a fájást és a jobb kezemen a hüvelykujjam is sikeresen meghúztam egy szétakasztásnál. De legalább nem kell gondolkodni és amíg a tovez A kint dolgozik én bent vagyok a radiátor mellett. Pro-kontra ezzel megvolt azt hiszem.
-
zeon.hu
nagyúr
Estét!
Következő 6 napból 5 munkával telik.
-
fant0mi
őstag
-
demars
addikt
Sziasztok.
Kedd óta itthon vagyok, tiszta rohanás az egész hét, talán hétfő kedden lesz nyugi.
3 -án kezdek délután, pikk pakk itt lesz, de nem is baj, itthon csak vergődés van. -
-
3 óra és kezdődik az év utolsó előtti éjszakás műszaka.
-
jó estét mindenkinek

-
fant0mi
őstag
válasz
demars
üzenetére
Hat ez az. Nekem mindketto kene. Tudni is kell, mert azon megy majd a mindennapi munka, de a vizsga is eloiras. Irasban meg csak-csak elvagyok (van ido kigondolni, korrigalni, nincs tajszolas), de szoban gyenge. Mondjuk allasinterjun nagyjabol megertettem. A tolmacs vicces volt. Magyar srac bejott velem az interjura, hogy ha kell, forditson. Erre forditott gyors osztrak beszedrol hochdeutschra. Na ugy mar ertettem.

-
demars
addikt
válasz
fant0mi
üzenetére
A nyelvtudás nem vizsga függő. Nekem van középfokúm, de f@szt se beszélem a nyelvet. Sosem használtam, mindent elfelejtettem.
Emlékszek, 3 hét alatt készültem fel a vizsgára. Az kemény volt, gyakorlatilag reggeltől éjjelig németeztünk. Begyakoroltam mindent, magoltam mint az állat. Elsőre sikerült, hű de büszke voltam magamra!
Ennek már lassan 13 éve
-
fant0mi
őstag
Csak egy legeny van talpon a videken?

Idei utolso 24.
Ja, voltam a heten Becsben, ha meglesz a nyelvvizsga aprilis 15-ig, akkor szeretettel varnak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sajnos a legtöbb ki van vonva a forgalomból ideiglenesen, szombaton meg nincs okmányiroda ( kormányablak).