Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Jó estét mindenkinek!
-
demars
addikt
Szép estét!
Utolsó a héten
Jövő hét még kissé kevert lesz, hét közepe felé térnek vissza a kollégák a betegállományból. Utána pedig "hivatalosan" is éjszakás leszek
-
válasz
demars
üzenetére
Hát mivel közvetlen a szomszédom az autószerelő (vizsgaállomásos csirivilli
) így nem én csináltam. 
Tegnap ahogy meghallgatta azt mondta behúzótekercs, de majd el válik
Sajnos nekem nincs aknám, de ha lenne, sok mindent lehet a hecc kedvéért én csinálnék meg.
De ilyenkor jó a szomszéd, mert "kárpótlásul" hogy nagy náluk a zaj, sok az az autó (nem lakott ez még pesten
) az összes alkatrész kedvezményét oda adja, és ha nem valami több napos szerelés, akkor munkadíj sincs 
radi8tor: Egyet értek, és a 11-el is, csak én felkelni nem szeretek 11 előtt, és nehezen alszom el, hajnali 1-2ig.

-
demars
addikt
válasz
Pulsar
üzenetére
Az önindító is egy "kopó" alkatrész, de ha fel lett újítva, nem szabadna neki ennyi idő alatt tönkre mennie.
Szétszedéskor csak pucoltátok? Kellett volna csapágyat cserélni (ha kell), meg kefesort ( nem túl drága), aztán jól bezsírozva visszatenni!
Ha a tekercseléssel nincs gond, mást úgy sem tudtatok volna tenni.
Mikor elhoztam a hondámat annak is gondja volt az önindítójával ( alkudtam is belőle emiatt
), itthon szétkaptuk (ahogy fent írtam), azóta tökéletes ( 3 éve lassan). -
válasz
demars
üzenetére
Öninditó. 1.5 éve fel lett ujitva, mert bekrepált. Aztán nemrég elkezdte megint, hogy csak kattan, de nem forog. Kb 1 hete szép lett szedve, meg lett pucolva. 1 hétig tök jo volt (ami már rekordnak számit az elmúlt időszakhoz képest) viszont ma megint kezdte.
De legalább a bojler dolog megoldódott, ujra van melegviz
-
válasz
demars
üzenetére
Á, ez kaparhatatlan.
csak a leolvasztás maradt. Még a jégoldó is csak lefolyt róla 
Jaja, végre. En is egyedül vagyok (ketten vagyunk normális esetben) igy eléggé kivagyok. Otthon ráadásul beszart a bojler, azt is meg kéne szerelni, de nem füllik a fogam rá. Nem szeretem a gázos cuccokat piszkálni.
-
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Azért kanyarban is sokkal stabilabb mint egy első vagy hatso meghajtásu.
Nyilván jégen tökmindegy, de ilyen latyakos havas uton azért jokkal jobb, csak kicsit könnyebb keresztbe vágni 
206 előtti autóm összkerekes volt. Én nagyon élveztem
demars szerintem is állazi jopofa
az uj autó vasárlásert meg szoritok. Szép auto 
-
-
Itt alakul a buli, úgy csúszik minden mint a franc. Valamikor láttam youtubeon egy videót, ahol egy 4x4-es autóval ráálnak egy cuccra és lánctalpas lesz belőle
Nagyon menő volt. Na olyan kéne most is szerintem 
-
-
demars
addikt
-
fant0mi
őstag
válasz
Pulsar
üzenetére
En hajnalban indulok 24-ezni. Nem tudtam elcserelni, szoval menni kell. Elobb indulok majd, ugyis totyorgas lesz csak, nem haladas.
Most azon agyalok, hogy M7-BAH-Erzsebethid-Vaci ut utvonalon van par hegy. Lehet M7-M0-Ujpest utvonal lenne jobb. Talan a 0-ast jobban takaritjak. -
Vigyázzatok magatokra. A ho alatt itt is tiszta jég volt az auto. Lassan indulok én is melozni. Inkabb előbb elindulok.
-
demars
addikt
Kicsit hosszúra nyúlik a mai műszak. Éjszakás kolléga lebetegedett, maradok egy darabig, míg mindenkit eligazítok, meg amíg bírom idegekkel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lehet, hogy délelőtt telefonál és jöhetek este műszakba
-
Janaboy
veterán
Kitartást mindenkinek az éjszakai műszakhoz.
A héten 16-24-ezek, jövőhéttel megyek vissza 8-asba.Amúgy még egy adalék a csúsztatáshoz.
Nálunk ez nem egész túlóra vagy máshogy csapódik.
A törzs időnk 8-16 között van (ha nappalos vagyok és bent vagyok a cégnél, ha nem megyek be és húzom le a kártyám a beléptetőn, logikusan nem lesz túlóra) plusz félóra ebédidő.
Na most ha 16:05kor kiléptél a kapun és 7:50kor érkeztél akkor 15 perc minusz.
De ez forditva is ugy van, ha hamarabb mész vagy benne ragadsz vmiben esetleg elszöszmötölsz és tovább vagy 15 perccel akkor az is számolódik és ez idővel szépen össze is tud gyűlni.
Tehát nem kötelező túlóra, inkább csak kisebb túl csúszások. -
válasz
fant0mi
üzenetére
Jobbulást apudbak

demars: igen, mi is azt számolgattuk, hogy nem eri mar meg a fa. Ráadasul mindig nyűg a jó fa, ami nem vizes.
Nálunk nincs szigetelés, és amikor elmentünk itthonról, kialudt ugye a tűz, és volt hogy mire melobol haza ertünk 8 fok volt. Na azt 12 ora melo utan feflűteni remek szorakozás. Az egyetlen ami miatt "olcsobb" hogy nem fogy amikor nem vagy itthon. De inkább foggyon mint 8 fok legyen
-
fant0mi
őstag
Koszi, sracok!
Most ledolok kicsit, aztan delben gyogyszertar.
Meg hozok be fat, delutan befutunk mint allat.
-
fant0mi
őstag
válasz
Pulsar
üzenetére
En is osszetoltam par szeket.
Levalto jon fel hetkor, aztan tuz haza szuloi hazba. Fater massziv tudoemboliat kapott, hazaengedtek, csak agynyugalom kell neki. Konyha, furdoszoba, kicsi hazban setalgatas a megengedett. Szoval most megfordult a par evtizeddel ezelotti vilag, en gondoskodom.
Ebben is meglatom a jot, mert hogy szinte egesz nappal a kozeleben vagyok, regen beszelgettunk ennyit.
A temahoz is kapcsolodva, most nagyon jo, hogy be van kotve a gaz, lehet futeni konvektorral. Ha meg otthon vagyok, be lehet gyujtani faval az ontottvas kandalloba. Imadom, egeszen mas melege van, meg hangulatos.
-
fant0mi
őstag
Hmm, senki? Akkor visszafekszem.

-
demars
addikt
válasz
Pulsar
üzenetére
Mi is gázzal fűtünk és nem drágább (amennyivel többe kerül az erdei fánál azt meg rákölti az ember a fuvarra, meg az össze vágásra), meg jóval kényelmesebb, egyszerűbb.
Kb 4 éve szigeteltük a házat ( ablakok + külső 10 cm hungarocel) sokat számít.
Következő nagy festéskor álmennyezet is tervben van (csökken a légtér, meg szigeteljük azt is). -
-
demars
addikt
válasz
Pulsar
üzenetére
A fűtés az most kényes dolog. Fogy a tüzelő rendesen. Alig kapni a tüzépeken, minden üres. Rendelni meg foglalni kell úgy fogy. Mai világban ez szomorú...
Ráadásul drága is. Ismerős mondta, hozattak 10 mázsa fát meg egy kevés szenet (tartalékba legyen) 90 k volt. Borzasztó árak vannak. -
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
lassan.. nagyon lassan.
Szép estét
Nem vicces ez az időjárás, vagyis már unalmas. Jöhetne már egy kis tavasz

Bereten megint -22 fok van.. brr... otthon is -10 van, de sokkal rosszabb, hogy napközben sem értük el a -6-ot. Meghallom azt a szót, hogy gázszámla, és összerezdülök már
-
WOT-H-A-C
veterán
Hogy tellik uraim? Itt egyre hidegebb van. Ráadásul elbólintottam egy 20 percre, úgyhogy a-13 at kb. -30-nak érzem most.

-
Janaboy
veterán
Na ezzel végeztem is.
Jó éjt!

-
de örülök, hogy nálunk nincs ilyen gond. Ha nincs valaki, megy helyette aki tud, és fizetik túlórába.

-
demars
addikt
válasz
Janaboy
üzenetére
Erről beszélek: Nem enged egész napot csúsztatni, előbb utóbb összegyűlik egy csomó plusz órád. Azzal mit csinálsz?? Értem, hogy ha van dolgod te el tudsz menni pl ügyet intézni, fogorvoshoz, stb.. De egy mezei dolgozó a sorról nem tud és nem is akar elmenni. Neki kell az egy egész nap, amit nálunk meg is kapott. Csak ugye a helyettesítését nehéz megoldani

Ezért is írtam, hogy nálunk ez egy ördögi kör. -
Janaboy
veterán
válasz
demars
üzenetére
Ez kb nálunk is hasonló gond.
Eléggé ki van élezve most éppen a létszám, aminek egyenes következménye, hogy nem tudjuk azt a szintet nyújtani, amit kellene.Szerencsére nálunk a számok éves szinten vannak megállapítva, tehát tudjuk őket kompenzálni könnyebb időszakban.
Amúgy a csúsztatás is csak max pár óra lehet, de ha pl el kell szaladni vmiért, akkor jól jön.
Egész napot ritkán engednek csúsztatni és azt is csak akkor ha nem okoz gondot. -
demars
addikt
válasz
Janaboy
üzenetére
Ezt a "menjen csúszóra" dolgot sosem fogom megérteni

Oké, hogy nem fizetik ki, hanem elmész pihenni, de könyörgöm, nagyon sok helyen minimális létszám van. Tehát ha elmegy valaki szabira, 12 órázni kell másik két embernek... Értitek?? Ördögi kör, mert akkor annak a két embernek lesz csúszója!
Ebbe beleszaladtunk már egyszer és az lett belőle, hogy kifizetnek mindent, csak legyen létszám ( melós) aki dolgozik! -
fant0mi
őstag
válasz
Janaboy
üzenetére
Ja igen. De meg lehet szokni, hogy ejjel magadra vagy utalva. Majd a rutin hozza a nyugalmat.

Nalunk sem tulora volt, hanem a szabadido hasznos eltoltese. A tulorat ugyanis fizetni kell. Elozo helyemen siman nyomtam a 10 orakat. Aztan par honap mulva kiakadtam, hogy most akkor par napig nem mennek be, szuksegem van a pihenesre. Neztek egyet, aztan rabolintottak.
Most mar nem olyan helyen melozom, de itt mar nincs nekunk sem tulora. Illetve ha van is, akkor a kovetkezo honapban van minusz ora. -
Janaboy
veterán
Na hát akkor day 6.
Az utolsó és egyben legrosszabb 0-6-ig tök egyedül.
A 12 óra valóban szörnyű.
-
-
-
Janaboy
veterán
Day 5.
Egyre rosszabb és kezd az egészségemre is rámenni

-
fant0mi
őstag
Joreggelt!
Most keltem 24 orazas utan. Jol esett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- Láncfűrész topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Parfüm topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) így nem én csináltam.

), itthon szétkaptuk (ahogy fent írtam), azóta tökéletes ( 3 éve lassan).
(mondjuk ónos eső ellen mit lehetne tenni előre
)

De így is jó volt egyet "csapatni" neki.

Drága a hirdetés, ezért csak a helyi falu TV-ben nyomják, meg egy kisebb reklám újságban.