Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
poffsoft #19307 üzenetére
Na, ez nem hangzik vmi frankón
Én most ilyen diákszervezeten akadtam ki, beszedik a sok pénzt és pl nálunk szállásolták el az egyetemistákat ócsón. Ekkor én is arra gondoltam, hogy nyelvvizsga hiány miatt sose mertem ilyenre jelentkezni, pedig mekkora királyság már kijutni külföldre, de ha ekkora ótvar szállásokra viszik sok pénzért az embert, az gáz, akkor inkább saját szervezésben elugrok én külföldre és akkor azért fizetek, amiért én akarok és nem minden nap bebaszás lesz a program...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest