- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Egy hét múlva startol a Redmi Note 14
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- One mobilszolgáltatások
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
-
Mobilarena
Alapok lerakása by Bubó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balion
senior tag
Tökéletes. Nem is értem, miért savazhatják. Lefőztünk vagy 10 kávét, mindegyik tökéletes lett, nem folyt mellé, nem lett vizes. Még a zaccot is kielemeztem, milyen szépen egyenletesen kapja a vizet. A használati utasításban is benne van, hogy jól meg kell nyomkodni, tömöríteni, így egyenletesen fog át menni a víz.
Feleségem hagy néha kis üzeneteket reggelente, ma rajta volt, hogy milyen finom volt a kávé, pedig ő nagyon ragaszkodik a kapszuláihoz, de most ezért van oda.
Szombaton sokat ízlelgettük a vele főzött kávét és vissza is mentünk venni mégegy dobozzal (2db kapszula). Ne kérdezd, hogy miért, de olyan olcsó volt a máshol kapható fémkapszulákhoz képest, hogy muszáj volt[ Szerkesztve ]
-
kopi72
aktív tag
Hello, itt akkor ezen a forumon nincsenek olyanok, akik nyalogatjak a sok szazezres kavefozoiket (mint az index kave forumain), es nem gond ha valaki tegla kavebol foz?
[ Szerkesztve ]
Magyarorszag a mosoly orszaga. Akar kiskoruton akar nagykoruton elmenygazdag utazasban lehet resze!
-
DrBubo77
veterán
A dívány.hu és a Mindmegette tesztjén is a Nescafé győzött.
A maradokapénzemnél blog eredményei egy kicsit mások lettek.
#3in1 kávé #instant kávé #tesztÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
törölt tag
Ha trollkodásnak érzed akkor sajnálom, nem annak szántam.
De ha én trollkodom akkor a kolléga itt alant mit tesz?Alap topik, szerintem itt minden elfér.
Muterom is a sárga csíbót issza szarvasival lefőzve, hiába szerettem volna, hogy igyon mást.
Neki ízlik ennyi és a neki ízliken van a hangsúly.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest