-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzsolt00
tag
Szia!
Egyenlőre , nem tudok rájönni, hogy mik az alapok neked. Az hogy " hogy kell beállítani a setup 1.x-et".
Ilyen nincs. Nagyon sok lehetőséget kínál, kinek , hogy kell beállítani. Tudnunk kell minden alapot, hogy mi újság nálad.Bent a windowsban, eszközkezelőben látod a rádugott eGPU-t egyáltalán? El tudsz jutni odáig egyáltalán? Ha nem akkor a setup 1.x ben látod a felsorolt iGPU ésestleg dGPU mellett harmadikként az eGPU-t?
Mik a panaszok?
-
Scooter
tag
A dGPU-t tiltsd le mindig, az csak a gondot okozza. A belső kijelzővel nem fog menni, ahhoz gtx 400 fölötti széria kell, ami támogatja az optimust.
Nálam nem kell csatlakoztatva sem kell lennie, mert a windows felismeri mint egy usb pendriveot, és elkezdi használni. Persze ehhez már az kellett, hogy használtam előtte és beállítottam, hogy csak a külső kijelzőt hajtsa. -
Hát behalok hogy mit dob megint az élet...
Szóval megvettem egyik itteni fórumtárstól a ver2.1B adapterét, táp átalakítóval, kapcsolóval, doboz ventillátorral. Egy ideje alkudtam hol erre, hol arra a használt gtx660-asra, de mindig lemaradtam valami miatt a jobb ajánlatokról. Mindegy, így jártam.
Ma viszont az ölembe hullott egy ASUS G53JW. Nem tudom eldönteni, hogy inkább azon alkalmakkor mikor játszani akarok az ASUS-t vigyem magammal, vagy inkább fejezzem be a meglévő eGPU projektem és vegyek bele egy 660-as videókártyát.
Igazából nekem az egész hercehurca a CS:GO zökkenőmentes futtatására kell. Ti mit tennétek? eGPU és adjam el a plusz laptopot, vagy tartsam meg és adjam el a PE4L-t? -
kzsolt00
tag
Aliexpressről érdemes venned.
Igen, ATI/AMD kártyát használva is működik, csak a VGA ba egy külső monitort/tv-t kell kötnöd, így azon lesz a kép, a belső kijelző sötét marad. Tehát tesztelheted vele, igen!
A setup1.x nevü programot igen, vagy megveszed hivatalosan, vagy itt elkéred valakitől esetleg.Nem olvastad rosszul, a hwtoolsos termékeket megvámolják, mert az alap ára is nagyobb, és a szállítás is több, ezért átlépi az értékhatárt már. Így jön rá a + áfa és vagy 1000 forint kezelési költség.
-
tbalazs14
csendes tag
Szia!
A PE4L - PM060A nagyon jó választás, de a PE4C-PM100C is jó, ez is tud 5GT/s-t, és kicsivel olcsóbb, mint a PE4L.
Mindenképpen x1 sávod lesz, ez a sandy bridge cpuk-tól kezdve második generációs, szóval 5GT/s-t tud, első generációsoknál még csak 2,5GT/s-t. x2 sávod neked biztos nem lesz, ahhoz arrandale vagy régebbi cpu kell.Mivel a laptopod képernyőjét szeretnéd használni, ezért egy nvidia gpu-ra lesz szükséged. Egy gtx 660 szerintem bőven megfelel. Videókártya megválasztásánál leginkább az ár és a processzor a döntő tényező, egy i7-2630qm mellé már vehetnél erősebb gpu-t is.
Mivel van a gépben dgpu-d (gt 610m), ezt le kell tiltanod. Nézd meg, hogy bios-ban van-e ilyen opció, valószínűleg nincs, így szükséges lesz egy setup 1.x program, amivel le tudod tiltani a gt 610m-et.
Tápot PE4C-n elég egyszerű bekötni, még útmutató is van hozzá, PE4L-nél nincs tapasztalatom.
-
kzsolt00
tag
Először is: www.egpu.esy.es
Még prototípus, de már így is elég sok alap infó van az oldalon, amik még így is segíthetnek talán.1. Igen tudod használni a belső kijelzőt, mert van hd 3000-ed.
2. Semmit nem kell csinálnod, hogy tudd használni a belső kijelzőt, ez teljesen autómata rendszer. Ha valakinek kompatibilis a dolog, akkor a rendszer bekapcsoltával magától képet fog adni a belsőn. Ha nem ,akkor nem.
3. Vagy a PE4L amit írtál, vagy az EXP GDC BEAST ( ez a 7.0 azthiszem) kell neked. Utóbbit most írták, hogy 17k körül megérkezett újonnan kínából.
4. A procid mellé egy GTX 560, vagy GTX 660 ajánlott szerintem.
5. Gyanítom, hogy kellhet a setup 1.x nevű program, hogy letiltsd a gyári 610m edet, ha nem lehet bios szinten.És 7. Semmi baj, ezért van a fórum. Az oldalt még bővíteni akarom pl a te most feltett kérdéseidnek a megválaszolásával, és minden egyéb alap kérdés megválaszolásával, hogy minden információt megtaláljon bárki egyszerűen magyarul egy helyen kérdezés nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest