-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzsolt00
tag
Láttam azt a kommentet reggel. Teljesen értelmes volt, és korrekt volt. Kissé túlzónak tartom, hogy el lett távolítva. Sose nyilvánultam meg az ilyesfajta dolgoknál, de rengeteg szabályt túlzónak, vagy intézkedés álszentnek tartok itt.
De amúgy a hsz-ed utánni javaslatok valóban jók, ott keresd ahol említik.
-
Kacsakcs
csendes tag
Nekem egy ugyan ilyen laptopom van, "sajnos" dGpu-vel szerelt. A vásárlást illetően szándékos volt ez a választás, mivel párom is használja, és hát jobban muzsikál az NVS5200M mint a HD4000 ...
Én speciel nem tudtam összehozni egy XFX R7 360-al ... Bàr azt tudni kell, hogy kissé laikusként mozgok a témában és 1.30-on túl kifing a tudásom. Eddig egy Asus DirectCU II Gtx 560Ti-vel használtam Hwtools PE4C 2.0-val, ami 3 hete adta meg magát, mármint a kártya. Itt felvetődik bennem egy kérdés amit eddig nem tettem fel. Létezik, hogy a kevés teljesítmény(W) nyírta volna ki a kártyát? Mert ha visszagondolok, akkor nagyon sokszor leállt terhelés alatt ( Az nvidia összeomlott de helyreállt ... üzenettel ) vagy csak tudja be annak, hogy eljárt felette az idő?
Vissza a kérdésedhez, nekem az 560-al és az újonnan beszerzett 760-al is plug and play a cucc. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Napelem
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged