- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Marcsello31
üzenetére
Őszintén szólva nem tudok semmit csak azt ami oda le van írva, amire azt a sz@rt
kitalálták. Én mindig is bevállalós voltam, ha valami megtetszik és kell akkor csinálom, majd valahogy összehozom.
Azt kell még majd kigondolni hogy állítod fel, hogy viszed be és csatlakoztatod a helyére, kell-e lyukat fúrni a hátlapra? Nem áll össze, de gondolom minden a csomagban lesz a többit meg valahogy meg lehet majd oldani. Én is meg kínlódtam a sajátommal mert akartam, és ennyi. Szóval vágj csak bele. Ahogy írják X4 lesz sebességben, az jobb mint a többi link amiket kaptál. Ezt a fajta csatlakozást én még nem láttam.
Hajrá!

A TB3 is X4-et tud (bár a fene se tudja, mert az enyémnél is azt írják, de tudtam hogy az nem igaz....Transfer Speed: PCIe3.0 x4 , 32G/bps (Max.)....a gyakorlatban majd kiderül mennyi az annyi.) úgy tudom, ha olyan csatid nincs akkor ez lehet a legjobb.Szóval itt az enyém.... [link] ....Transfer speed: PCIe 3.0 x4 full speed, 32G/bps (Max.)
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Futás, futópályák
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- Gumi és felni topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Filmvilág
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kitalálták. Én mindig is bevállalós voltam, ha valami megtetszik és kell akkor csinálom, majd valahogy összehozom.
Azt kell még majd kigondolni hogy állítod fel, hogy viszed be és csatlakoztatod a helyére, kell-e lyukat fúrni a hátlapra? Nem áll össze, de gondolom minden a csomagban lesz a többit meg valahogy meg lehet majd oldani. Én is meg kínlódtam a sajátommal mert akartam, és ennyi. Szóval vágj csak bele. Ahogy írják X4 lesz sebességben, az jobb mint a többi link amiket kaptál. Ezt a fajta csatlakozást én még nem láttam.