- Microsoft Rewards
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzsolt00
tag
Wow az a gép, gyakorlatilag mind a három lehetőség adott, amiket alkalmazni lehet eGPU megvalósítására. RITKA
Válaszolván utolsó kérdésedre, de, biztos vagyok benne, ha nem is a legszebben, de lehet mókolni a mPCIe-t maszek kivezetéssel az optibayednél, még nem tudom, hogy, hogy, de ha egyáltalán működik a rendelt adapterem Én is valami fapados oldalsó kivezetéssel akarom megoldani, hogy mégiscsak hordozhatóbb legyen a notebook, és ne keljen bontogatni mindig. Cserébe, ha egyáltalán meglehet oldani, valószínűleg nem a legszebb lesz.
Hogyha viszont van Express Card slotod, márpedig azt mondod van, akkor nem kérdés hogy azt a portot aknázd ki.. Ha nem sajnálod a pénzt akkor a hwtoolsos termékeket veszed, ha szerencséd van találsz itt hardveraprón is. Ha nem akarsz annyit költeni adapterre akkor keress EXP GDC nevü Express cardos adaptereket, bár hozzáteszem h ilyen adapter és táp nem fog kijönni 20k ból vagy nagyon szerencsés kell legyél.
De ha már van TB2 portod, nyílván a leghatékonyabb rendszert azzal tudnád elviekben kiépíteni, de cserébe a legdrágábbra is.
Vagy ha nagyon vállalkozó szellemű vagy, akkor megveszed azt a hwtoolsos adaptert, aminek több csatlakozója is van, és egyszerre használod mondjuk az EC-t meg az összes mPCIe slotodat, így rendkívül angy hatásfokot érhetsz el. Bár így megint csak nem egy költséghatékony, de legalább brutál rendszered lehetne
Valahol azthiszem techinfernon láttam rá példát régebben valami elvetemülttől 
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Robotporszívók
- Napelem
- Bestbuy játékok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Microsoft Rewards
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valahol azthiszem techinfernon láttam rá példát régebben valami elvetemülttől