Új hozzászólás Aktív témák

• kzsolt00

tag

válasz zsoky #4469 üzenetére

Wow az a gép, gyakorlatilag mind a három lehetőség adott, amiket alkalmazni lehet eGPU megvalósítására. RITKA

Válaszolván utolsó kérdésedre, de, biztos vagyok benne, ha nem is a legszebben, de lehet mókolni a mPCIe-t maszek kivezetéssel az optibayednél, még nem tudom, hogy, hogy, de ha egyáltalán működik a rendelt adapterem Én is valami fapados oldalsó kivezetéssel akarom megoldani, hogy mégiscsak hordozhatóbb legyen a notebook, és ne keljen bontogatni mindig. Cserébe, ha egyáltalán meglehet oldani, valószínűleg nem a legszebb lesz.

Hogyha viszont van Express Card slotod, márpedig azt mondod van, akkor nem kérdés hogy azt a portot aknázd ki.. Ha nem sajnálod a pénzt akkor a hwtoolsos termékeket veszed, ha szerencséd van találsz itt hardveraprón is. Ha nem akarsz annyit költeni adapterre akkor keress EXP GDC nevü Express cardos adaptereket, bár hozzáteszem h ilyen adapter és táp nem fog kijönni 20k ból vagy nagyon szerencsés kell legyél.

De ha már van TB2 portod, nyílván a leghatékonyabb rendszert azzal tudnád elviekben kiépíteni, de cserébe a legdrágábbra is.

Vagy ha nagyon vállalkozó szellemű vagy, akkor megveszed azt a hwtoolsos adaptert, aminek több csatlakozója is van, és egyszerre használod mondjuk az EC-t meg az összes mPCIe slotodat, így rendkívül angy hatásfokot érhetsz el. Bár így megint csak nem egy költséghatékony, de legalább brutál rendszered lehetne :D Valahol azthiszem techinfernon láttam rá példát régebben valami elvetemülttől :D

Új hozzászólás Aktív témák