Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bubuska10

senior tag

válasz ProEvoFan #1111 üzenetére

Grat! Én pont őt szeretném, de nem tudok coint szerezni. :)

Ez a player progression visszaállítás mikor szokott lenni?

Sajnos egyébként nagyon üres a játék. Van a divíziós ami szvsz gyenge rewardokat ad (nem ad játékos pakkot, coint stb. csak edzés meg gp pontot), pár tét nélküli ismételhető events (azok nagyobb része is csak AI ellen), és ennyi. Career mode sincs. :D Nem látom értelmét annak, h újabb eventsnek álljak neki, megcsináltam a 3 wines Ázsia kupásat, jött belőle 6 db 2-3 csillagos játékos, akiket sose fogok használni.

A gameplay nem rossz, bár a passzolás nem tetszik mert valósághűtlen (a fifás gyors flipper a másik véglet, az se reális), a védekezés meg furcsa mód a fifához képest is jóval primitívebb. :D Keresztbe futsz a szélső hátvéddel vagy kilépsz a CB-vel és úgyis elakad az ellenfél passzkísérlete, mert egyszerűen gyengék a passzok. Nem vagyok cselezgetős, de a fifában sokkal többféleképpen lehet megverni 1v1 a védőt. Itt rámfut egy érezhetően tapasztaltabb, jobb játékos, és egyszerűen próbálkozik, és egyszer nem tud megverni. A lövésekből sincs akkora repertoár. Fifába szeretek csavargatni Dybalával :D itt csak legyen előtted egy egyenes út és simán bebombázod Messivel. :D Ha már Konami, a tizenegyesek meg az ISS PRO 98-at idézik. :DDD

• TrueGooner

senior tag

válasz ProEvoFan #1111 üzenetére

Először is grat. :D Másodszor nem teljesen értem a kérdést. Minden egyes szint 2 elosztható pontot ad. Így tehát ha például van egy Level 30-as játékosod, azon 29*2 pontot lehet elosztani (Mert ugye Level 1-en kapod, tehát Level 2-n kapod meg az első pontokat).

Új hozzászólás Aktív témák