- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Nekem Div3-ban egész jól ment az első 6 meccsig, minek utána képbe került a Div2-be jutás (7 pont kellett volna), azt még a bentmaradás se lett meg olyan szinten kezdett szopatni.
Állatorvosi ló meccs: [link]
Csak a kapott gólokról:
Itt a bal szélen lévő üres területbe akartam tenni a labdát, narancssárgáig felnyomtam, ennek ellenére gyök kettővel rúgta el, hogy az ellenfél játékosáig guruljon csak:
Ez még hagyján, rosszul passzolt, van ilyen, visszaszereztem, megnyomtam teljes erővel a szöktetést, megint belerúgta az emberbe (pedig az irányzék nem oda mutatott), de hiába rúgtam teljes erővel, sípcsonttal úgy vette le az ellenfél hogy fél méterre se pattant el a labda:
Aztán meg Haaland úgy rúg gólt az ötös sarkáról mintha távolugrana, még a támaszkodó lába is a levegőben van. Nálam még az középről is sokszor mellé rúgja úgy hogy senki nem zavarja itt meg ilyen lehetetlen testhelyzetből kirúgja a hosszút.
Másik gólnál meg Marquinhos nem csinál semmit,se kontakt, se szerelés, elszalad az ember előtt hiába húzom, nyomom más irányba:
Újabb gól előtt szintén elérhetné a labdát (csak ugyanakkorát kellene lépnie mint amekkorát előtte lépett), de se közbelépés, se kontakt, Son úgy veszi át a labdát, mintha a védő ott se lenne:
Aztán ez a majom Kahn a saját kapujába üti a labdát, pedig a bal kezére jön, a lövés ahonnét egyszerűbb kifele ütni...
Végül a hab a tortán, leszerelem az ellenfelet, az AI jön a saját játékosommal és leszerel engem úgy, hogy egyben le is készíti lövésre az ellenfélnek
Div3-ban éreztem először, hogy a többségnek van fogalma arról, hogy mi a labda, kiesve a div4-be 6 meccs alatt visszajutottam megint. Azért tudtam hirtelen ennyit játszani, mert 6-ból 4 meccsen gyorsan 3-4-5-6 sima lett és kilépett az ellenfél.
Így nem tudom ennek mi értelme, hogy jojózik az ember a bohócliga meg az agyon szkriptelt cirkusz közt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest