- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
nekem is pont ilyen alaplapom van, ket eve vettem, amikor megjelent a ver 3.1.
mivel tudod ''lehuzni'' 1400-ra? fsb allitgatas?
van egy jumper 2 allassal hogy 133 vagy 100. ez pci leosztast hatarozza meg, ertelemszeruen 133-ra kell tenni. az enyemen nincs 166-os allasa a jumpernek.
a biosban ha 166-ra allitom akkor feketere fagy. gondolom a pci leosztast nem allitja at 5-re hanem tovabbra is 4-el megy ami mar sok.
a procim megy 2300-on mas alaplapban, ebben is megy rendesen! csak szorzot kell allitani es az FSB-t 133-n hagyni, en 13-rol 15-re allitottam at a szorzot a procifoglalat drotozasaval, az fsb alap es minden tok stabil. viszont alap szorzoval es 140-es fsb-vel voltak hasonlo indulasi gondjaim. neha indult neha nem. ha indult atomstabilan ment. de nekem inkabb induljon mindig, tehat 133 fsb es szorzo allitas van. tuningra nforceos ecs nyerobb, vagy a kt400-as ecs is!
ha neked nem 3.1-es verzio van akkor passzolom, akar jo is lehet.
a proci ismeresen nekem a bios frissites segitett. elotte is hasznaltam jo volt csak ''unknown cpu at 2000mhz vel indult''.
mod: kt600-as ecs-t akartam irni. haveom vett es nagyon ''hasit'' neki.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest