- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
nekem is pont ilyen alaplapom van, ket eve vettem, amikor megjelent a ver 3.1.
mivel tudod ''lehuzni'' 1400-ra? fsb allitgatas?
van egy jumper 2 allassal hogy 133 vagy 100. ez pci leosztast hatarozza meg, ertelemszeruen 133-ra kell tenni. az enyemen nincs 166-os allasa a jumpernek.
a biosban ha 166-ra allitom akkor feketere fagy. gondolom a pci leosztast nem allitja at 5-re hanem tovabbra is 4-el megy ami mar sok.
a procim megy 2300-on mas alaplapban, ebben is megy rendesen! csak szorzot kell allitani es az FSB-t 133-n hagyni, en 13-rol 15-re allitottam at a szorzot a procifoglalat drotozasaval, az fsb alap es minden tok stabil. viszont alap szorzoval es 140-es fsb-vel voltak hasonlo indulasi gondjaim. neha indult neha nem. ha indult atomstabilan ment. de nekem inkabb induljon mindig, tehat 133 fsb es szorzo allitas van. tuningra nforceos ecs nyerobb, vagy a kt400-as ecs is!
ha neked nem 3.1-es verzio van akkor passzolom, akar jo is lehet.
a proci ismeresen nekem a bios frissites segitett. elotte is hasznaltam jo volt csak ''unknown cpu at 2000mhz vel indult''.
mod: kt600-as ecs-t akartam irni. haveom vett es nagyon ''hasit'' neki.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest