- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Aktív témák
-
Adrian Mole
senior tag
válasz
Adrian Mole #7 üzenetére
Ja, RAIDes a lap, és RAID vinyókra próbálsz oprendszert rakni? Az bizony BIOS frissítés lesz, ezzel frissítés után tudnak megbírkózni a RAID-es lapok. Nézz körül az ecs.com.tw-on. De vigyázz, mert L7VTA ból van több verzió is, a sajátodat válaszd (lehet, hogy arhívumban lesz).
-
Adrian Mole
senior tag
Hát passz. Rendesen van jumperolva a lap? Kap elég delejt a (megfelelő minőségű) táptól (bár ECS nem annyira érzékeny erre)? Memtest mond valamit? Milyen BIOSod van, milyen proci van pontosan a gépben?
Lehet, hogy peched van/volt és hibásat fogtál ki (sajnos mindenhol van ilyen), akkor garancia, ha van még. -
fügike
senior tag
Az ECS lapoknál jellemző, hogy első bekapcsoláskor illik nyomni egy LOAD BIOS DEFAULT-ot a BIOS-ban. Volt vagy 3 ilyen eset, hogy e miatt nem ment fel az XP. Egy próbát mindenesetre megér. (Nem L7VTA-nél, csak ECS-eknél.)
-
csery
tag
Nekem olyan problémám van velem, hogy nem megy fel rá az XP. a kék hátteres telepítési folyamat során egy helyütt (amikor a képernyő egy időre elsötétül, lefagy.) kipróbáltam már minden eshetőséget, kicseréltem benne a különböző dolgokat (a procit kivéve) és semmi eredmény. másik alaplappal, éa ugyanazokkal az alkatrészekel viszont simán ment.
gondoltam, lehet hogy a CD rossz. kipróbáltam másik telepítő CD-vel és ott is ua. a hiba. mi lehet a gond?? -
esar
tag
Hali!
Nekem is volt már ilyen lapom,de hibát nemigen tudnék róla mondani. Nekem mindig az aktuális legfrisebb bios volt fenn,és ezzel ha újabb procit raktam bele nem volt gondom. Nem egy tuningdeszka,de hát ilyen árban ne is azt várja az ember tőle. -
Adrian Mole
senior tag
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=35&swhat=L7VTA&show=AND&ssep=&sid[/L]
Egyébként ennyi topic, így hirtelen. -
csery
tag
ha tud vki vmit erről a lapról, hibákra gondolok, akkor írjon. köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- Óvodások homokozója
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged