- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
Solarian
csendes tag
Mint ahogy már írtam odaát, mikor még az alaplapok szekcióban volt: Nekem is K7S5A deszkám van, de az integrált hangja egy kalap xar, én is szívtam vele, hiába a 2002-es rev. Cheepo bios. Egyetlen biztos megoldás az, hogy letiltod az integrált hangot és teszel bele egy hangkártyát (én SB Live Gold 5.1-est vettem bele). Mondjuk nekem az integrált hangkártya szoftveres gondokat is okozott a médialejátszóknál. Mióta nem nem azt használom, megszűntek a problémáim.
-
redsultan
tag
szijasztok. lámer vagyok még ebben az alaplapban. nemrég vettem, és minden rendben megy...egy dolgot kivéve.
van egy 45*ASUS CD-Rom-om, meg egy 40*12*40-es LG íróm.
namármost valami inkompatibilitás lehet, ''vagy nem tudom'' /Szalacsi S./
Ebben kéne segítsetek, mitévő legyek.
Tünet: Ha csak az egyik eszköz van benne a rendszerben, akkor jól funkcionál, mint cd-lejátszó, ha mindkettő, akkor az egyik ''hatással van a másikra'' - egészen pontosan: sistergős zajok hallatszanak (hangkarikimenetről), ami durva, hogy ha az ASUS CD fülhallgató kimetére csatlakozom, erős sistergés van, ha CD-t játszok le, rossz minőségben szól sőt, ha átdugom a másik eszköz fülhallgató kimetetébe, nagyon halkan, de ott is hallatszik...!!!!
Ilyennel még nem találkoztam, bocs, ha hosszú voltam...
:o
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Motoros topic
- One mobilszolgáltatások
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest