Aktív témák

• Solarian

csendes tag

válasz redsultan #1 üzenetére

Mint ahogy már írtam odaát, mikor még az alaplapok szekcióban volt: Nekem is K7S5A deszkám van, de az integrált hangja egy kalap xar, én is szívtam vele, hiába a 2002-es rev. Cheepo bios. Egyetlen biztos megoldás az, hogy letiltod az integrált hangot és teszel bele egy hangkártyát (én SB Live Gold 5.1-est vettem bele). Mondjuk nekem az integrált hangkártya szoftveres gondokat is okozott a médialejátszóknál. Mióta nem nem azt használom, megszűntek a problémáim.

• redsultan

tag

szijasztok. lámer vagyok még ebben az alaplapban. nemrég vettem, és minden rendben megy...egy dolgot kivéve.
    van egy 45*ASUS CD-Rom-om, meg egy 40*12*40-es LG íróm.
    namármost valami inkompatibilitás lehet, ''vagy nem tudom'' /Szalacsi S./
    Ebben kéne segítsetek, mitévő legyek.
    Tünet: Ha csak az egyik eszköz van benne a rendszerben, akkor jól funkcionál, mint cd-lejátszó, ha mindkettő, akkor az egyik ''hatással van a másikra'' - egészen pontosan: sistergős zajok hallatszanak (hangkarikimenetről), ami durva, hogy ha az ASUS CD fülhallgató kimetére csatlakozom, erős sistergés van, ha CD-t játszok le, rossz minőségben szól sőt, ha átdugom a másik eszköz fülhallgató kimetetébe, nagyon halkan, de ott is hallatszik...!!!!

Ilyennel még nem találkoztam, bocs, ha hosszú voltam...

:o

Aktív témák