Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
tegnap kaptam egy emailt, de valami irto hosszu sok oldalas igy aztan neki se kezdtem mert mondom felbax az ideg ha valami kifogas van benne.
de szerencsre most lattam hogy jott az ertesito a visszateritesrol. 45 dolcsi az mar kicsit huzos volt duplan fizetni.
lehet beprobalkozom a szerb csomival is bar az eleg kis osszeg mert nem azt irta a csomira, de attol meg az eredeti levonas tobb volt. az a baj ezekkel az 1-2e ft-os osszegekkel, hogy persze azt mondja az ember, hogy elvbol is visszakeri. viszont amennyi melo van vele, beazonisitani a doksikat, osszeszedni pdf-eket, utalast, kepernyokepeket ollozni, szoveget kolteni, adatokat kiszedni (ez is most pl 3 item nr volt egyben, plusz volt benbe egy visszaterites is) stb, hogy az egesz melo tobbe van mint az egesz nyereseg (vagyishat veszteseg).
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- ZOTAC RTX 4080 16GB AMP Extreme AIRO
- Transcend ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest