Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laczik
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy kabátot Kínából, ami sajnos nem lett jó. A refundnak ilyenkor mi a menete?
Eddig ott tartok, hogy ebayen írtam az eladónak, pénzvisszatérítést kértem, persze miután visszaküldtem neki a terméket. Ebbe bele is egyezett.
Ezután mi a teendő? Jelezzem az ebaynek is a dolgot, mielőtt feladnám a csomagot? -
Degeczi
nagyúr
válasz
raziel01
üzenetére
Amikor ebbe futottam bele, ilyen megfontolásból az Ebay felületén írva kérdeztem meg az eladótól, hogy hogyan fizethetem ki ismét: nem mintha nem lett volna tiszta, de így nyoma maradt. Mondjuk nálunk megbízható a posta, csak egyszer történt ilyesmi - de ártani nem árt
-
válasz
peter889
üzenetére
"Hogyan lehet egy 2004-es árfolyamot a mostani tranzakcióknál használni?" Így szól az Uniós Vám jogszabály alapján készült ÁFA törvény, ennyi.
A 22 eurót úgy vedd figyelembe, hogy 6000 Ft és kész. Csak ennél nem változik évente az árfolyam, a 22 felett minden évre újat adnak meg.
Azért 6300 Ft mostani értékű árú átjöhet simán, de ha mégis olyan nap van, hogy meg akarják "vámolni" akkor a 300 Ft miatt lehet áfát fizetni az egészre, volt aki már így járt. -
Degeczi
nagyúr
válasz
thomasa
üzenetére
a refunddal önmagában nincsen gond ha tényleg kezdenél kifutni a védelem határidejéből (bár a tél óta egyre ritkábban lehet szükség erre, mert már nem a régi, fix 45 nap van rá), csak utána alap kellene legyen, h ismét kifizeted, ha mégis megérkezik: akkor is, ha nincs rajta tracking
(pár $-nál azért illene, hogy többet érjen vkinek a saját becsülete)de ebben a topikban is írt olyan, aki egyfajta ajándéknak tekinti az ilyesmit - így ne csodálkozzunk rajta, ha tényleg akad eladó, aki nem fog többet hozzánk postázni
-
thomasa
senior tag
válasz
raziel01
üzenetére
Mivel egy kábelt ad 1 dollárért free shippinggel, valószínű, hogy 30 nap alatt nem ér ide, azonnal refundolsz, mert félsz, hogy átvág, megjön a kábel 40. napon, utána már nem fizeted be újra, mert örülsz, hogy megkaptad ingyen. Ezt unja meg egy idő után sok eladó, és egyszerűen letiltja az országot, nem mi vagyunk a célközönség. Ennyi pénzért le kell nyelni, ha nem jön meg. Nem kell mindenért refundolni, mint azt sokan teszik. Ha boltban veszed meg akkor kb 1500 ft.
-
-
raziel01
veterán
1 hete rendeltem USB kábelt kínából. Most nézem a termékleírást: Does not ship to Hungary

Szomorú, hogy már nem ez az első termékem aminél ezt látom.
Most vagy a magyar posta ennyire lopós vagy sokan azt is refundoltatják ami megjött. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Ez a mai napig nem erkezett meg, mar full refundot is kaptam termeszetesen.
Valakinek jott meg ilyesmi?
-
peter889
őstag
Szia, köszi az infókat, de nem tudom jól értem-e.
296,07 HUF/EUR az átváltási árfolyam az áfahatárnál? Mert akkor 6513,54 forintig lehet rendelnem áfamentesen. A 252.19-es árfolyam mostani alkalmazását nem értem. Hogyan lehet egy 2004-es árfolyamot a mostani tranzakcióknál használni?
(De lehet, csak azért nem világos, mert álmos vagyok.)
Amit rendelni szeretnék olyan 6300 HUF körül van. -
Jim-Y
veterán
Sziasztok. Osszefoglalo megvolt. Olyan kerdesem lenne, hogy ebayrol lehet laptopot venni, vagyon nem nagyon erdemes? Ha megis akkor nincs valami jo tanacs? udv
-
Ropykaboy
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a gondom, hogy most rendeltem másodszor ebay-ról és kaptam egy üzenetet ezzel a címmel "Updates for your purchase from ..." Ezzel az üzenettel kell kezdenem valamit? Ti kaptatok már ilyet? Mit jelent? a google fordít egy kalap ... nem ér... HELP légyszi!!
-
Most ezzel mi van? Ezt már én is néhányszor idéztem. Ez a link a posta vámkezelési eljárási valamije. Nem látok eltérést.
Köszi a kiegészítést.
Amiből idéztem az meg az aktuális, hivatalos információ:
http://www.nav.gov.hu/data/cms307729/4008_2013_2013.11.11.pdfAzért fontos ezeket a Forint összegeket figyelni, mert amikor megakarom venni a dolláros árút, az aktuális árfolyamon átszámolom oké ez csak 149 Euró, aztán jön a pofára esés mert kell fizetnem mivel 46000 Ft az értéke.
-
Kerio
őstag
-
Csak beírom már az ez évre vonatkozó értékhatárokat, mert december 31-ig ezzel számol a Vám:
Az ÁFA törvény 94. § (1) bekezdés c) pont és ÁFA törvény 256. § (1) bekezdés 22 EUR 6000 HUF.
Közösségi Vámkódex 12. cikk (2) bekezdés - Házasságkötés alkalmából behozott árucikkek: Értékhatár 1000 EUR, 296000 HUF
Közösségi Vámkódex 13. cikk (2) bekezdés - Elhanyagolható értékű küldemények (behozatal) Értékhatár 150 EUR, 44000 HUF
Közösségi Vámkódex 26. cikk (1) bekezdés - Magánszemély által magánszemélynek küldött küldemények Értékhatár 45 EUR, 13000 HUF
Közösségi Vámkódex 114. cikk - Elhanyagolható értékű küldemények (kivitel) 10 EUR, 3000 HUFA vámeljárás során a forint érték lesz az alap az áfa és a vám kiszabásához.
Egy kis érdekesség:
Az utasforgalmi törvény szerint 2014-re érvényes értékhatárok: nem légi utasnál 300 euró, 89 ezer, légi utasnál 430 euró, 127 ezer, 15. évét be nem töltött utasnál pedig 150 euró, 44 ezer forint lesz a vámmentesség értékhatára.
Hajrá nagymamik, utazásra fel!
Az áfatörvény szerint a külföldi utas adómentességének értékhatára 175 euró, 52 ezer forint.
-
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Hát ha az van beírva, hogy van 3 db, akkor senki sem tudja ellenőrizni, hogy tényleg van-e. Sok netes kereskedő él ezzel a trükkel, nem csak az eBay-n tapasztaltam.
Valójában ennél azért durvább, hogy egy magyar oldalon lehet úgy árulni, hogy a "termék helye: külföld" van beírva, fizetsz, majd 3-4 hét múlva talán kapsz valamit. Ja és vásárlói védelem az nuku. -
válasz
albinolynx
üzenetére
"Éles lőfegyveren használhatatlanok."
A hatástalanítottra meg minek venne bárki?
Nem akarok okoskodni, de ami lövedéket lő ki, az mind "éles" lőfegyver.
És egy utolsó gondolat, nem a felhasználó dönti el, hogy melyik katonai célokra is használható eszköz milyen kategóriába tartozik. Csak egy utolsó példa, az éjjellátó eszközök közül -pedig az nem fegyver- van amit még engedéllyel sem lehet Magyarországra behozni, pedig Texas államban bármelyik távcsövesboltban megvásárolhatod. -
Crvsh3R
senior tag
-
hidroponi
tag
válasz
albinolynx
üzenetére
nem kicsit vagy pofatlan!
-
válasz
Crvsh3R
üzenetére
We did not remove the item link on eBay, because to remove the item link would empty our sales records and lower our sales rank. We greatly appreciate your understanding on this matter.
Ezért van még fent a hirdetés, lényeg ha leveszi, akkor újból fizetni kell a feltöltési díjat, illetve a gyártó csúszott a szállítással (3. fél az üzletben, kívül álló ok) ezért csak ideiglenes készlet hiány, de nem igazán működik az ebay-n a 0 készlet és előrendelés felvétele. Azt kéri értsd meg, hogy egy kicsit spórólni akar. Ő legalább beismeri, míg jó néhányan a később történő feladással manipulálnak, nem adják fel rögtön, mert még csak a fizetés után fogják beszerezni, de ezért van mindig "készleten" az árú.
Felajánlotta a visszatérítést.

-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. 5-én rendeltem egy számológépet, de még nem került feladásra. Ma reggelt kaptam egy e-mailt:
Dear crvsh3r,
Thanks for your order of on 2014-03-05 from our eBay store.
We feel so sorry to bother you here. You may find your order on eBay still waiting for dispatch. We get a notice from our storehouse that we temporarily run out of stock of this item at the moment. We have been making every attempt to maintain stock of every item we offer on eBay, but on rare occasion that we meet the inventory management problem. We did not remove the item link on eBay, because to remove the item link would empty our sales records and lower our sales rank. We greatly appreciate your understanding on this matter.
We have arranged the order with the factory. Because of National New Year Holiday, they need about a week to produce it out. We will arrange dispatch of your order within next 7 business days if the new cargo arrives, otherwise we will refund you for the order.Your attention to this notification would be highly appreciated.
Please don't hesitate to contact us if any question.
Thanks and Best regards,
buyincoins_au
eBay Customer service
A pofátlanság a dologban, hogy továbbra is készleten lévőnek van feltüntetve. Szerintetek mit tegyek?

-
válasz
peter889
üzenetére
Arra azért figyelj, hogy az értéke átszámítva 6000 Ft-nál több ne legyen!
Az ÁFA törvény 94. § (1) bekezdés c) pontja értelmében e jogcím alkalmazása esetén a termékimport 22 EUR összegig mentes az adó alól. Az említett összeg az ÁFA törvény 256. § (1) bekezdése szerint, a Magyar Köztársaság Európai Unióhoz történő csatlakozásáról szóló nemzetközi szerződést kihirdető törvény hatálybalépésének napján érvényes, az MNB által közzétett hivatalos forint/euró devizaárfolyamot (252,19 HUF/EUR) figyelembe véve 6.000.- HUF értékhatárt jelent. Tehát csak 6000 Ft-ig ÁFA mentes!
A 22 euro felett pedig ebben az évben (mostani info) az euró-átváltási árfolyam [296,07 HUF/EUR] alapján számítják az értékhatárokat. -
válasz
albinolynx
üzenetére
Jó ember hol írtad hogy HongKong-i? Mert a szöveg első olvasatra amerikai angolnak tűnik.
"Mi köze az usa-nak egy hong-kong-ból érkező céltávcsőhöz?" Nemzetközi egyezményt írtak alá a fegyver jellegű szállításokról, a fegyvercsempészés megelőzése érdekében és HongKong ráadásul ügye különleges státuszú, (Kína, de mégsem kínai,- és nem szoktak az USA-val nagyon packázni) a fegyver alatt a tartozékok is bele tartoznak, de jut eszembe mi is aláírtuk azt az egyezményt előfordulhat hogy a vámosokon kívül más is érdeklődni fog a küldemény megérkezése után. -
válasz
albinolynx
üzenetére
"Legálisan vásárolható, tartható és használható légpuskára kerül majd."
Nálunk igen, de az USA Vámhivatal nem biztos, hogy kiengedi, ezért írják, hogy pontosíts az USA hatóság oldalán, hogy Magyarország nincs-e a katonai cuccok kiviteli tilalmi listán. Szerintem, ha felhívod az USA nagykövetséget, útba fognak igazítani. -
válasz
raziel01
üzenetére
A bankodnál érdeklődj, ha a refunddal kapcsolatosan - összeget látsz aPayPal-n, illetve ilyesmi sorrend kell hogy legyen:
Refund From
Currency Conversion (debit) From U.S. Dollar (mivel angol fontban jött a visszatérítés)
Currency Conversion (credit) To Hungarian Forint
Transfer To és ebben a sorban Credit Card van a következő oszlopban. -
raziel01
veterán
Normális, hogy a múlt hét csütörtökön kapott refund még nem ért a bankkartyamra?
Paypal-on latszik a refund. -
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx
üzenetére
Erre valaki, vagy pontos szöveg fordítás?
-
Teko001
őstag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Mindenképp nyiss case-t, ne várj, mert lassan lejár a határidő. Kérj refund-ot, a csomagját meg derítse ki ő, hogy hova lett.
-
peter889
őstag
ebay.com, ebay.co.uk, ebay.de oldalak közti alapvető különbség a nyelvhasználat? Vagy van más különbség is?
Kínai cuccot akarok rendelni kínai eladótól Kínából, jó-e ha csak az ebay.com-on keresek?
Vagy érdemes felmenni a német és angol oldalakra is?Köszönöm előre is.
-
utgyuru
aktív tag
Egy "etikai" kérdésem lenne:
Volt egy case-em, amit ide is beírtam, a lényeg, hogy kicsit hibás volt a vásárolt áru, amire én kértem egy partial refundot, mivel az eladó egyetlen szót nem reagált, eszkaláltam, mire az ebaytől kaptam egy full refundot, ez azóta meg is érkezett. Írtam a customer supportnak, hogy most vissza kéne-e küldenem az árut vagy mivan, azt írták, nem kell, ha akarom beszéljek az eladóval, hogy fizesse ki a visszapostát, és akkor küldjem, de egyikünket sem kötelezik rá, le van ez zárva így. Szóval gyakorlatilag ingyen került hozzám a termék, kis hibával. Ilyenkor fel kellene ajánlanom neki? Most én érzem úgy, hogy lehúztam az eladót, pedig nem ez volt a célom. Ő használtként hirdette, de nem volt odaírva, hogy lenne hibája, nem tudom, tudott-e róla, vagy szállítás közben sérült meg. Azt furcsállom, hogy egyáltalán nem reagált a megkeresésre, de én tényleg nem surmóskodni akartam. -
peter889
őstag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem:
-Az ebay.com, ebay.de, ebay.co.uk oldalakon lévő hirdetéseket egyetlen oldalon egyetlen kereséssel hogyan tudom megjeleníteni?
-Kb. 23-25 eurós tételnél fenyeget-e a veszély, hogy áfáztatják ha az eladó ajándékként jelöli be?
(Ugye 22 a határ.)
Köszönöm előre is.peterkeT (#39818)
Én nálam nem látok olyan linket. -
GumisPeter
senior tag
Sziasztok.
Írtam a tagnak, hogy nemigen érkezett meg a csomag és még csak nagyon nyoma sincs, nézzen utána legyen szíves a saját postáján...válasza annyi, hogy belinkelte a 17track és a sao.cn linkeket illetve hogy menjek be a postámra, meg fog az jönni...
01.29-én utaltam, elvileg ő 30.-án feladta...
02.12-03.05 között kellett volna érkezni, de még mindig ott tartunk, ahol 2 hete is...02.07 célországba küldve ..Kissé összezavarodtam az infókban, meddig tudok case-t inditani, illetve mi a javaslatotok, várjak még türelmesen?
140 $ rendelési érték....köszi előre is.
P. -
Winner_hun
félisten
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Ha valaki visszaküldi egy termék árát én ugyanazt a terméket ugyanattól az eladótól rövid időn belül sose veszem meg. Mi van ha a következő se jön meg? Akár lenyúlásként is érezheti az eladó.
-
Teko001
őstag
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Dear xy,
please, give me a full refund.
Regards,
-
válasz
ottesz
üzenetére
Jó a szám, az ottani svéd kirendeltséggel fogják szállítattni. De ezt már többször írták ezen a fórumon. Az eladó biztonságosabbnak ítéli ezt, mint a népi HongKongi postát, vagy kedvezőbb szerződése van velük. Csak Magyarország az az ország ahol 1 db posta működik.
De mielőtt megijednél, lehet hogy 3-5 nap múlva fogod érvényesnek látni még ezen a nyomkövető oldalon is:
http://www.17track.net/index_en.shtml -
ottesz
aktív tag
Sziasztok.Rendeltem valamit Hongkongból és ilyen tracking számot kaptam RExxxxxxxxxSE.Ez elméletileg Svéd szám.Lehet rossz számot adott meg?Ez az eladó: [link]
-
kaliber
aktív tag
válasz
randras
üzenetére
Valószínű! Ennyit tud csak tenni, de sokszor érdekes a felfogásuk valamit kétszer háromszor kell elküldeni nekik mire felfogják (vagy csak szimplán időt húz) aztán mikor átmegy keményebb hangnembe a dolog hogy "visszatérítést kérek, ha megérkezik visszafizetem" arra már nem tud mit írni és ilyenkor érkezik a refund.
-
albinolynx
senior tag
"It appears this item is restricted for export by the U.S. Department of State (DOS) under the International Traffic in Arms Regulations (22 CFR, Parts 120-130) or the Department of Commerce under the Bureau of Industry (BIS) and Security Export Administration Regulations, EAR (15 CFR, Parts 730-774). ITAR restricted items require an export license granted from the DOS Directorate of Defense Trade Controls (DDTC) prior to export. EAR restricted items may or may not require a license, depending on the end user and the ultimate country of destination.
Directing the seller to export without complying with the regulatory licensing and documentation requirements is a violation of United States law. Please consult DDTC’S website at ww.pmddtc.state.gov and BIS’S website at www.bis.doc.gov for more guidance. Also, please refer to eBay’s Military Items Policy for additional information."
Erről a céltávcsőről lenne szó.
Ha megrendelem házhoz hozzák probléma nélkül?
Legálisan vásárolható, tartható és használható légpuskára kerül majd. -
sanzi89
addikt
Tudtok ajánlani valamilyen jó, olcsó és bevált 2.5-ös külső HDD keretet?
-
randras
veterán
válasz
hobbyone
üzenetére
Ügyvéd
Nincs az a külföldi szerv, ami Kína területén bármit is el tud érni. A negatívot meg lehet próbálni, de a tanulság, hogy a határidőket naptárazni kell emlékeztetővel.Estimated delivery, estimated delivery+30nap/fizetéstől 45 nap, case lehetséges escalate dátuma, case lejárata.
-
hobbyone
aktív tag
válasz
Sickboy25
üzenetére
Nekem is úgy tűnik, hogy az eladó a hunyó. Szerintem a refund-ot nem tudja meggátolni az ebay/paypal. Hogy mit tudsz tenni? Max. ügyvéd tudna segíteni, de gondolom nem akkora kaliberű a dolog.
V/
Nem felelek meg bizonyos eladói kritériumoknak, ezért az Ebay "biztonsági okokból" 21 napra visszatartja a vételárat. Bővebben.
-
válasz
üzenetére
Nem kell hónapokig várni minden esetben.
Pl. 32Gb pendrive a leírásban auz írta hogy win7 kompatibilis. No ntfs-re nem formázható. Írom neki, hogy nem felel meg a leírásnak (eBay-n keresztül ezt a menüpontot választottam) Válasz: teljes refund 12 órán belül.
Persze vannak akik nagyon nyögvenyelősen akarnak fizetni. -
batagy
őstag
válasz
El Gringo
üzenetére
Hali
Közben valóban megjött a csomagom, szóval nem kellett refundolni szerencsére.
36 nap alatt ért ide.Az érdekes az, hogy a postás az értesítőt a papír szerint már március 3-án bedobta, de én csak tegnap (március 6-án) vettem észre a szelvényt. Pedig csekkoltam a héten többször is.
Na mindegy lényeg az, hogy még 36 nap is elfogadható, úgy tűnik.
-
válasz
hobbyone
üzenetére
Ezt nem értem: "A lényeg, hogy még mindig pending balance-ban van a pénzem,"
Én is eladtam valamit, japán gyerek volt a vevő, hétfőn megvette, kedden feladtam, beírtam a nyomkövetést és addigra a Paypal-ről már a bankszámlámon volt forintban a pénz. Semmi várakoztatás nem volt. -
kaliber
aktív tag
válasz
üzenetére
Nem az Ebay fogja neked vissza fizetni a pénzt hanem az eladótól kell "vissza szerezni" írni kell neki aztán majd válaszol rá valamit........... és a végén ha a termék leírásban szereplő szállítási időt kivártad vissza utalja a pénzt, ha nem akarja akkor kell nyitni case-t amit lehet "escalate" állapotba tenni amikor az Ebay dönt, ha az "others"-re kattintasz és ott írsz neki akkor nem nyílik "case" itt tudod megnézni 18hónapra visszamenőleg az ügyeid számát, állapotát.
-
Sickboy25
addikt
válasz
hobbyone
üzenetére
Nekem is lezártak most egy case-t, úgy, hogy nem született egyezség. Én mint vevő nem kaptam meg a cuccot. Az eladó írta, hogy visszautalja a lóvét, de ha megkapom a terméket, akkor küldjem el neki! ebben nincs is semmi, megteszem, ha ilyen történik! Erre kétszeri időpontot kaptam, hogy megkapom a zsét, de semmi... Azt írta, hogy ő elutalta, az ebay rendszere nem engedi át, nem az ő hibájuk! Nah paff erre jön az ebay levél, hogy bezárták! Írtam nekik, hogy miért, amikor nem oldódott meg a probléma... Most várom tőlük a választ!
-
hobbyone
aktív tag
Csak azért járok ide, hogy szapuljam az Ebay-t és az ottani eladókat. Most sem lesz ez másképpen.
Február 19.-én feladtam az egy nappal korábban eladott, 20 font értékű termékemet. Estimated funds availability*: 06/03/2014 szerepelt a termék mellett. Kicsit meglepődtem, mert az egyel korábbi eladásnál ki kellett várnom a 21 napot.
A lényeg, hogy még mindig pending balance-ban van a pénzem, tehát átvert ez a ... Ebay.
Egyébként február 24.-én megkaptam a + visszajelzést a vevőtől: "thanks ebay"
, és a posta honlapja mutatja, hogy 24.-én megtörtént az átvétel.Korábbi esetem utóélete: az eladó benyelte az eladási jutalékot, pedig én kétszer is küldtem neki "cancel transaction" kérelmet, vagy legalábbis kétféle címen kértem az adásvétel visszavonását. Unpaid item case nem indult, tehát ebből gondolom, hogy fizetnie kellett "selling feet".
Végül én is leadom az Ebay-re vonatkozó értékelésemet: "fuck ebay". Persze vásárlásra jó, de eladni magánszemélyként..
-
kaliber
aktív tag
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki nekem abban segíteni, hogy melyik céggel érdemes külföldre kis 1kg alatti, levelet vagy csomagot küldeni? Napszemüveget szeretnék postázni most elsőre UK-ba. Melyik cég a legkedvezőbb? Érdekelni minden információ akár unión kívülre történő szállítás esetén is. Pl.: értéknyilvántartás, tracking number plusz költségei.. stbKöszönöm
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Új rekord: 60 nap alatt 310 db termék megvéve

-
t420s
aktív tag
Üdv!
Ebay-en csak akkor lehet refund-ot igényelni, ha lejárt az eladó által meghatározott estimated delivery time?
Ott a termék a purchase history-ben, rákattintok a Contact seller-re, megjelenik egy lista, ott kiválasztom az I haven't received my item yet, de nem jelenik meg a refund igénylés, csak az eladónak lehet írni X szöveget.
Ez a szöveg csak akkor jelenik meg, ha lejárt a határidő?
Köszönöm
-
Bizony ez a gond egyik része. Akkor még a postások dolgoznak vele, ezután készítik elő vámoláshoz, akkor lesz a státusz vám elé állítva és ezután kerül át a vámosokhoz, ahol megmondják mit tegyenek vele. Kimenet ugye kettő lehet, a munkát folytatják a postások, előkészítik a vámeljárást vagy vámkezelve. Vámeljárás esetén elkészítik az okmányokat, vissza a vámhoz, a vámos jóváhagyja és majd jön a határozatos küldemény.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

köszönöm a választ 

Nincs az a külföldi szerv, ami Kína területén bármit is el tud érni. A negatívot meg lehet próbálni, de a tanulság, hogy a határidőket naptárazni kell emlékeztetővel.

, és a posta honlapja mutatja, hogy 24.-én megtörtént az átvétel.