Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobbyone
aktív tag
Csak azért járok ide, hogy szapuljam az Ebay-t és az ottani eladókat. Most sem lesz ez másképpen.
Február 19.-én feladtam az egy nappal korábban eladott, 20 font értékű termékemet. Estimated funds availability*: 06/03/2014 szerepelt a termék mellett. Kicsit meglepődtem, mert az egyel korábbi eladásnál ki kellett várnom a 21 napot.
A lényeg, hogy még mindig pending balance-ban van a pénzem, tehát átvert ez a ... Ebay.
Egyébként február 24.-én megkaptam a + visszajelzést a vevőtől: "thanks ebay"
, és a posta honlapja mutatja, hogy 24.-én megtörtént az átvétel.Korábbi esetem utóélete: az eladó benyelte az eladási jutalékot, pedig én kétszer is küldtem neki "cancel transaction" kérelmet, vagy legalábbis kétféle címen kértem az adásvétel visszavonását. Unpaid item case nem indult, tehát ebből gondolom, hogy fizetnie kellett "selling feet".
Végül én is leadom az Ebay-re vonatkozó értékelésemet: "fuck ebay". Persze vásárlásra jó, de eladni magánszemélyként..
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen TV-t vegyek?
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Gyúrósok ide!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, és a posta honlapja mutatja, hogy 24.-én megtörtént az átvétel.
V/