- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
-
Mobilarena
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy miként lehetséges az, hogy az ebay a profiladatoknál néhol az írja, hogy UK-ban vagyok és nem Magyarországon?
Eddig nem is vettem észre, de tegnap találtam egy procit, amit meg szerettem volna venni egy német eladótól, de nem írt nemzetközi postázást, így rákérdeztem, hogy postázna-e ide, Magyarországra?
Visszaírt, hogy nem, de egyébként is miért ide kérem, mikor az ebay azt mutatja neki, hogy az én location-öm az UK. Kértem egy printscreent, elküldte és tényleg azt írja...
Erre elkezdtem végignézni, hogy hol mit mutat az ebay, és arra jutottam, hogy ha mobilról nézem meg böngészőn keresztül az oldal mobilra optimalizált változatát, akkor UK-t mutat, ha viszont átváltok ott is a teljes oldalas nézetre, akkor meg jól írja, hogy Magyarországon vagyok... Ez vmi bug Találkozott már ilyennel valaki? (pc-n böngészőben is jól mutatja, w8.1-es / wp8.1-es alkalmazások meg írnak semmit)[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
tkesy
őstag
Ha az Ebay azt írja, hogy az eladó lehet nem postáz kishazánkba a contact seller-nél meg az van, hogy This seller doesn't offer international shipping. akkor érdemes még erőlködni és írni neki, hátha elküldi mert ez csak sima szabványszöveg, vagy tényleg úgy van vele, hogy nem postáz más országba?
Mik a tapasztalatok?Előre is köszi a választ.
-
tkesy
őstag
válasz z123456789 #42757 üzenetére
-
tkesy
őstag
válasz Degeczi #41681 üzenetére
Na most akkor erre van esély, hogy megjön, vagy keresek másik aksit? (02.25 rendelés tehát még benne van az "ablakban")
-
tkesy
őstag
Azt hol lehet beállítani az eBay-en, hogy licitnél a magyar időzóna szerint írtja ki zárási időpontot?
-
-
tkesy
őstag
válasz radi8tor #38941 üzenetére
Akkor ezt kb úgy kell "elképzelni", hogy megveszek vmit (legyen laptop / tablet / bármi más úgy $300 értékben) + $xx pk és még fizetem ezt a "import charges"-t úgy $80-90 értékben az eBay alvállalkozójának aki intézi a vámolást. Majd a magyar "határon" egy cigarettafüstös szobában a "vámos bácsi" elkezdi nézegetni és mert ez a nagy vízen túlról gyütt oszt ráüt egy Fizetendő: +27% ÁFÁ-s pecsétet...? Vagy esetleg túl vannak terhelve, és két korty kávé között továbbtolják azt aminek már normálisan kész vennek a papirjai és foglalkoznak a sok kínából jött csomaggal..?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Banggood
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest