- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
max1965
tag
Mondottam volt, hogy jó lesz az.
Végül a csiga UPS, csak méltóztatott kihozni a nejemét is.
(Aszondja csomagtorlódás. -Meg a ... sípszó.)
Csak gyorsba beüzemeltem neki, meg sem néztem, mivel jött. Ő nem olyan vájtfülű mint én, az övét biztosan nem kell mókolnom. Tetszik neki, jól szól, megfelel. -
max1965
tag
Rámentem a dologra, most, hogy írtad. Fel sem tűnt az app frissítés, nem néztem rá mostanában. Csak használtam a fülest, és kész.
Hangerő gondot én nem vettem észre, szerintem rendben van.
Az EQ-nál, ha már bővítettek, hozzá piszkáltam, nekem még jobb is lett egy kicsit. A basszus eddig is jó volt, a közép magasnál tudtam még egy kicsit bűvészkedni.
Nem tudom, hogy számít e, de én maradtam a 0.4.7-nél. -
Degeczi
nagyúr
Nem is a töltési ciklus számít itt főként, hanem a 100% töltöttségen tárolás, ami hosszú távon visszafordíthatatlanul csökkenti a Li-ion akkuk kapacitását (szobahőmérsékleten egy év alatt kb. 20%-al!), ezért valóban nem érdemes fölöslegesen feltöltetni.
Én azt csinálom, h a telefonon bontom a kapcsolatot, ami után 10-15 percen belül lekapcsolnak a fülhallgatók. Később pedig érintésre visszakapcsolnak, fölveszik a kapcsolatot.
-
ztoldy
senior tag
Szia, nincs ilyenre lehetőség és szerintem egyik tws füles sem tudja, legalábbis nekem eddig akármennyi volt nem volt ilyenre lehetőség. Ha csak pár %-ot merül, akkor nem telik egy egész töltési ciklusba a visszatöltés, így nem degradálódik olyan mértékben, mintha 0-100 töltések lennének. A töltést meg tudod akadályozni egyébként egy kis műanyag lap érintkezőre helyezésével, amit akár a tokban is tudsz tárolni, ha ezt szeretnéd.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest