- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Köszi szépen!
Én is eddig azt mondom hogy ezzel az eq-al teljesen jó, bár nem tudom a 4-es megérte volna-e a felárat azt azóta úgy láttam hangban jobban dicsérik, de olvastam olyan tesztet is ami szerint nem hoz egetrengető pluszt.
Viszont amikor hallgatom/tesztelem, mindig több lesz belőle mint terveztem, mert csak még ezt a számot...
-
ztoldy
senior tag
-
Degeczi
nagyúr
Elvileg ezzel a "Gaia" appal lehet bármilyet feltölteni, csak be kellene szerezni a binárist, mert aktuálisan a 0.4.8 van mellette.
A nyilvános fórumon is jelez vki torzítást és kihagyást, vagy te vagy?
-
nutfile
aktív tag
02.21-én rendeltem a MyEarFun-ról.
03.01-én jött mail, hogy küldték...
03.03-án (pénteken) indult el Lengyelországból
03.07-én jött meg (UPS)
a 60 USD-re semmilyen más költség nem jött (na jó, adtam borravalót a futárnak)
frissítettem a firmware-t és kb. 1 órát próbálgattam, eddig megfelel az igényeimnek.
valaki korábban írta, hogy a mellette ülők is hallják milyen zenét hallgat. ez érdekelt, mert irodában nem biztos, hogy hasznos lenne. a családtagok szerint nem hallatszik. én ugye ezt nem annyira tudom megállapítani, ha a fülemben van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bluetooth 5.3, LE Audio, LC3, aptX Adaptive, aktív zajszűrés, mindezt továbbra is száz dollár alatt. Hol a csali?
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest